Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sam już nie wiem. Czy spotykać się z dziewczyną za pieniądze. Kochani pomóżcie..

Polecane posty

Gość gość

Mam dylemat życiowy może zacznijmy od tego że mam już te 20 parę lat i jeszcze z nikim nie byłem nikt nie był mną zainteresowany. Z biegiem lat uczucie samotności i frustracja narastała i poczucie wartości spadało. Próbowałem znaleźć dziewczynę i nawet byłem na paru randkach. Ale chyba z mojej winny nic nie wyszło być może mam jakąś blokadę nie umiem przejść w relacji dalej. Ostatnim czasem zacząłem szukać dziewczyny która spotka się za pieniądze. Oczywiście nie chciałem iść do zwykłej prostytutki która by zrobiła mi dobrze. Nie chodzi mi tylko o seks wiadomo jestem facetem i mam potrzeby(nie chcę się też niczym zarazić). Ale bardziej chodzi mi o bliskość. Udało mi się znaleźć dziewczynę która chcę się spotykać za pomoc finansową. Dodatkowo podobnie jak ja z nikim jeszcze nie była. Rozmawiamy już trochę ze sobą i widzę że jesteśmy podobni do siebie zarówno jeśli chodzi o zainteresowania jak i charakter. I tu pojawiają się moje wątpliwości ponieważ z jednej strony mam ochotę zobaczyć jak to jest , jestem napalony jak piec. Z drugiej zaś zawsze wierzyłem w miłość to że ktoś jest komuś pisany. Że para dwóch osób pomimo iż nie są idealni są ze sobą. Dla niej głównym powodem spotkania są pieniądze. I wyraźnie widzę że chcę się spotkać . Teraz jestem w kropce ponieważ sam już nie wiem czego chcę. A właściwie chcę się z nią spotkać i spróbować jak to jest ale wiecie jak zobaczę że dziewczynę która tak naprawdę pogubiła się i tak naprawdę potrzebuje pomocy. To jedynym sensownym rozwiązaniem było by jej pomóc zaoferować i przyjaźń. Uniknęła by też sytuacji że spotka się z kimś kto ją naprawdę skrzywdzi. Dziewczyny powiedźcie mi jak bardzo złej sytuacji trzeba być żeby oddać się pierwszy raz komuś kogo tak naprawdę nie znacie. Jestem rozdarty i naprawdę nie wiem co zrobić do spotkania jeszcze trochę czasu jest. Bo tak naprawdę chciałbym poczuć że ktoś mnie kocha. A tego nie da się kupić... I chciałbym pomóc tej dziewczynie powiedzieć żeby nie robiła tego żeby też czekała miłość... Z drugiej strony jednak jeśli ona chce tego to nie wiem czy będę w stanie oprzeć się swoim pragnieniom...