Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantastyczny miś

zdrada?

Polecane posty

Gość fantastyczny miś

Witajcie, co byście zrobili w takiej sytuacji, że zerwała z wami druga osoba, nie jesteście razem i po krótkim czasie przespała się z kimś, po czym stwierdziła, że popełniła błąd i chciała wrócić ? Nagła zmiana zdania o 180 stopni po miesiącu. Podchodzi to pod zdradę ? Wybaczyć ?

Gość Fantastyczny miś
Czy to nie wyglada jak na chwile odpoczynku i pieprzniecie sie z pierwsza lepsza okazja by wrocic do mnie ? Twierdzi, ze seks ze mna jest najlepszy na swiecie. Hmm

Gość Carycka
A jakiego powodu zerwal?

Gość gość
Żeby z koleżanką się przespać, ale żeby równocześnie nie zdradzić.

Gość Fantastyczny miś
Powód byl niestety blahy, niedogadanie sie... Jak uwazacie ? Moze mi cos podpowiecie jak wy to widzicie

Gość gość
Jeśli nie byliście wtedy razem to jakaś zdrada?

Gość gość
No niby nie zdrada ale mądre powiedzenie mówi, że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. Jeśli Ci na nim nie zależy, jeśli oswoiłaś się już z życiem bez niego to może lepiej sobie odpuść. Co będzie jak za chwile znów się nie dogadacie i rozstaniecie. Chcesz takiej huśtawki emocjonalnej, rozstań i powrotów ? Może lepiej poszukać normalnego, stabilnego związku z misiem który woli się dogadać niż rozstać.

Gość Fantastyczny miś
Dzieki o dziwo za madra odpowiedz :) wlasnie cholernie zależy ale tez boli, nikt nie lubi byc zdradzanym lub rzucanym, zawsze mozna dac jeszcze jedna szanse ale czas zweryfikuje czy warto,co nie ?

Gość gość
Ja bym nie wróciła. Poczulabym się jak opcja zapasowa. Może tamta dała kosza, to wraca... Nie. Mam swoją godność...

Gość gość
Powiedz ze tez się z kimś spotykasz i tez chcesz spróbować czegoś innego. Poczekaj pare dni i napisz mu ze sex z innym facetem Tobie tez nie sprawił takiej przyjemności jak z nim i ze możecie spróbować raz jeszcze ;)

Gość gość
dla mnie to już by nie było powrotu...

Gość gość
Słabo że tylko jedną zaliczył.

Gość Fantastyczny miś
Dzięki za komentarze. Widzę zdania sa podzielone , tak jak i w zyciu mi ludzie radza tak i siak. Na dwa sposoby. Wiec chyba samemu trzeba do tego dojść w końcu to moje zycie ale tez nie chce byc.naiwniakiem i cierpieć pozniej

Gość gość
Kiedy pare miesięcy temu przyszedłem do ksiedza po poradę, ksiądz kazał mi powtarzać jedno zdanie.Wsciekłem się, jedno zdanie mam powtarzac jak katarynka ?I kiedy wychodziłem z koscioła, coś w moim sercu mówiło spróbuj , dlaczego nie spróbujesz, co ci szkodzi ?I zaczałem powtarzać to jedno zdanie które od ksiedza usłyszałem:"moja żona ,jej wartość przewyższa perły reszta opowiesci https://gloria.tv/article/PPZ4XBnXTSCB3pZCeoFLML4Nj

Gość Dsmian
J***c go