Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sprzedawcy są dla mnie niemili

Polecane posty

Gość gość

już nie wiem do którego sklepu iść boję sie też wysłąć kupon lotto, bo najbliżej mam taki punkt gdzie babka ewidentnie mnie nie lubi, nie odpowiada na dzień dobry i po prosu czują od niej złooo, nawet jeśli nie widze jej twarzy bo to taki kiosk "niski" że trzeba sie trochę schylić popadam chyba w paranoję, choć rzeczywiście mało kiedy można spotkać spokojną, nieznerwicowaną obsługę ooo i jeszcze w lumpeksach są niemiłe kobiety ;/ a ja zachwuję się jak szara mysz, chcę załatwic wszystko cicho i nie rzucać się w oczy, co innego gdybym robiłą jakieś fochy i reklamacje, nie rozumiem tego nie śmierdzę, moze jestem trochę brzydka z twarzy i zamyślona, ale co z tego?

Gość gość
Uśmiech potrafi zdziałać cuda , spróbuj autorko się uśmiechać do osób z którymi rozmawiasz , zobaczysz że wszystkie nagle staną się miłe.

Gość gość
do tego klientka operatora u którego pracuję na telefonie, napisała mi wczoraj nieprzychylną opinię, chyba się przez to zabiję, aaaa 😭

Gość gość
Dokladne, patrz w oczy z usmiechem.

Gość gość
ludzie powinni mieć dla mnie respekt bo mieszkam w stolicy, a jednak nikt mnie nie szanuje, co za pech 😭😭😭

Gość gość
a wiecie, że uśmiechnęłam się do tej z lumpeksu żeby się upewnić czy mi się tylko wydaje, że mnie nie lubi i nadal odczułam ten brak szacunku i wywracanie oczami do swojej koleżanki obok