Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nasz nowy dom

Polecane posty

Gość gość

Oglądam własnie - pal sześć, że pani nie pracuje, bo jedna z nastoletnich córek niepełnosprawna (ale chodzi, mówi i nie widać, żeby potrzebowała opieki 24/7). Szkoda, bo wygląda na niegłupią, wysławia się porządnie - czemu siedzi w domu? przecież zaraz te dziewczyny będą dorosłe, zostanie bez zasiłków i co wtedy? nie rozumiem takiego podejścia Mieszkanie jak zwykle tragiczne, ciasne i zapuszczone - tylko dlaczego na miłość boską jeszcze każdy kawalątek ściany/mebla jest oblepiony naklejkami, naustawiane durnostojek, nawieszane plakatów, wszystkiego naćkane tyle, że nie ma centymetra bez "ozdóbek". Oczopląsu można dostać... remont remontem ale zamiast to jakoś ogarnąć, to zapuściły to masakrycznie. I oczywiście wszystko w jaskrawych kolorach, które jeszcze dodatkowo zmniejszają przestrzeń.

Gość gość
Zajmij się swoim życiem a nie w necie obrabiasz tyłek innym, a może Ci żal tyłek ściska że pomoc otrzymali. Nara nie chce mi się nawet Tobie odpisywać więcej.

Gość gość
Ja tez zyje z zasilkow i dobrze mi z tym

Gość gość
Ja pracująca, ale kto wie jak w tej mieścinie sprawa pracy się przedstawia? Autorko, nie osądzaj innych!!!

Gość gość
Ja tez ogladalam spodobalo mi sie bardzo igrzewanie podlogowe pod panele czy ktos z Was wie co to za ogrzewanie ?? Bo nie zauwazylam firmy ???

Gość gość
Litości, matka 15-16 latek mówi, że NIE MOŻE pracować, bo się musi dziećmi zająć. W dodatku dwoma dziewczynami, które są samodzielne, nawet jeśli któraś miała problemy po urodzeniu i ma jakieś papiery - to funkcjonuje zupełnie normalnie. Dla was to normalne, żeby tak żyć? bida aż piszczy, ale matka siedzi w domu i żyje z zasiłków?

Gość gość
cZESTO MAJĄ BARDZO BRUDNO . Chyba faceci maja czysciej niz kobiety :( Rozumiem skromnie , biednie ale czysto a sa takie rodziny co tak miały . Kiedys był pielgniarka z kilkorgiem dzieci nastolatków a w domu SYF !!!! zauwazyliscie ze te rodziny sa zazwyczaj ze srodkowej i wschodniej Polski ....

Gość gość
Oglądam czasem i ja rozumiem,że kogoś nie stać na remont itd,ale jak już brud jest to po prostu niedbalstwo.Nowe dostaną i tez zniszczą.

Gość gość
włąsnie obejrzałam ostatni odcinek ... tragedia z tymi naklejkami , plakatami ... jak wykleja to nowe mieszkanie to bedzie znów syf .... na naklejki i plakaty kasa była .. na brewki i kolczyczki tez a na 5 l farby już nie !!! baba siedzi w domu bo nastolatkami sie opiekuje !! leń smierdzący i tyle !! jakby nie mogła na pól etatu iśc kiedy córki w szkole !!! lenistwo i potem pretensje do całego świata

Gość gość
też uważam ze Pani powinna isc do pracy, ale wydaje mi się że ta kobieta do pracy nie pojdzie nigdy

Gość fsffsfw
Budowa domu lub jakiegokolwiek innego budynku to skomplikowany proces. Wybierając usługi takie, jak budowa domów Warszawa, warto być uważnym i skupionym. http://roslandomdesign.pl/