Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Budowa domu

Polecane posty

Gość gość

Ile może około kosztować budowa takiego domu do stanu deweloperskiego ? Jeżeli wszysto by budowała firma.

Gość gość
uwielbiam tą stronę dom.pl maja tam piękne projekty :)

Gość gość
orientuje sie ktoś może czy jak kupie gotowy projekt domu to moge go jakoś zmienić???

Gość gość
my kupowalismy projekt ze stronki dom.pl i normalnie mogliśmy nanieść zmiany , praktycznie jakie tylko chcieliśmy

Gość gość
dokładnie my tez kupowaliśmy w dom.pl projekt i jesteśmy bardzo zadowolenie

Gość gość
nam dom stawiała firma Gamebodom, domek jest rewelacyjny bardzo niewiele kosztuje jego ogrzewanie każdy członek rodziny ma swoje miejsce i mamy fajną przestrzeń żeby razem ze sobą być

Gość gość
Ja mogę polecić firmę www.gut-bud.pl z Podolszyna w woj. Mazowieckim. Firma oferuje szeroki zakres usług i gwarancję wykonania na najwyższym poziomie.

Gość gość
Jak nie masz działki własnościowej i pół bańki w kieszeni, to nawet nie zaczynaj budowy domu.

Gość gość
Każda firma budowlana powinna mieć swoje kontakty z hurtownikami, którzy dostarczą nam odpowiednie materiały w dobrej cenie. Ja jakiś czas temu podjąłem współpracę z firmą Witamy na stronie internetowej firmy HB-Polska Firma HB -Polska Sp. z o.o. z Krakowa, która, zajmującą się dostawą kamienia naturalnego. Firma oferuję sprzedaż różnych rodzajów kamieni naturalnych, marmury, granity, kwarcyty, trawertyny, płytki elewacyjne wewnętrzne i zewnętrzne, płytki na podjazdy, chodniki.

Gość gość
Jak szukasz dobrej firmy, która zajmie się pracami budowlanymi, wykończeniowymi i tym podobne to skontaktuj się z firmą http://malexbud.pl/. Firma oferuję usługi zarówno zlecenia dla małych jak i dużych inwestycji.