Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec wytknal mi, ze kupilam mamie drogi prezent

Polecane posty

Gość gość

A dokładniej perfumy za 300zl. Nie jestem na utrzymaniu rodzicow, zarabiam, wiec mogę chyba wydawać na co chcę? On mi zarzuca nieroztropnosc, lekkomyslnosc, a nawet głupotę.

Gość gość
to za kare nie kupuj mu viagry

Gość gość
Gupek, on pewnie nawet kwiatka nie kupi od czasu do czasu, bo mu kasy szkoda

Gość gość
Trzeba było tatusiowie też kupić pół litra.

Gość gość
Wlasnie problem w tym ze ojciec nie pije wodki tylko koniak rocznik 1888

Gość gość
Droga Autorko. W Polsce kupuje sie w prezencie rzeczy przecenione, tanie, z marketu, lumpexu, byle co, byle by bylo. Oczywiscie ma sie podobac kupujacemu, nie obdarowywanemu. A najlepszy prezent "kupie pozniej, bo teraz nie mam kasy". Badz patriotka Autorko i powielaj wzorce polskie wzorce. ;)

Gość gość
Jestem ciekawa autorko skąd twój ojciec znał cenę tego produktu, głośno oznajmiałaś? Ma\Twoja mama gdyby używała tego produktu, uznała by go za normalność. Twój ojciec też by nie dociekał, bo znałby fen flakonik. Chciałaś się pochwalić ile kosztował Cię podarunek dla mamy? To dostałaś dosadną odpowiedź - niepotrzebnie chlapiesz ozorem!!!:D

Gość gość
Ojciec mnie zapytal, myslalam, ze to mu da do myslenia i tez kupi mamie cos przyzwoitego. On jej nic nie kupi albo kwiatka (ale to tylko na okazje jakies). Rodzice nie maja ciezkiej sytuacji, q ojciec niedawno sobie kupil drogi plaszcz. To pokazuje jacy sa faceci. Wola wydawac na siebie niz na kobietę!

Gość gość
Powiedz mu, że jak on jej nie potrafi nigdy prezentu na poziomie zrobić, to ty musiałaś mamie wynagrodzić. I prezent jest podwójnie drogi/fajny za ciebie i za niego.