Gość gość Napisano Listopad 16, 2017 Co zrobić co zrobić co zrobić żeby mama dawała pampersy co zrobić Gdy wiecie to napiszcie KOCHAM PAMPERSY KOCHAM PAMPERSY! !!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 16, 2017 najnowsze pampersy to Culson Company Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 3, 2017 Ja się pytam co robić a czego nie jakie są nowe pampersy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 3, 2017 Ja się pytam co robić a nie jakie są nowe pampersy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2019 Sikać w majtki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mufmismoqu 0 Napisano Luty 27, 2021 Dnia 22.12.2020 o 14:11, Ewa12 napisał: Może się zapytaj bo ja powiedziałam mamie czy mogę nosić pampersy moja mama jest super mówił że jeśli chcesz to czemu nie Przecież to nic złego jeśli kochasz pampersy .Moja mama mnie przewija 4 razy dziennie ubiera mi pampersy moje body dresy i ...enki legginsy na noc ubiera mi pampersy body cienkie rajstopki albo śpię w samym pampersie kocham pampersach gdy ja mam zrobione siku I kupę w pampersa to muszę zwołać mama i mam się położyć na łóżku i wtedy mama będzie mnie rozbierać do naga odepnie pieluche wytrze mi wilgotnymi chusteczki posmaruje kremem na przeciwko oparzeń podłoży czystego pampersa zapnie ubierze body i ciuchy lub do spania Masz discord/messenger/gg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach