Gość gośću Napisano Listopad 16, 2017 Pewnego dnia poszłem z mamą na bilans w Połowie badania sprawdzał mi fiu*a i okazało Się że jest żle z tym. Po badaniu lekaż rozmawiał z mamą. Ja byłem przed dzwiami. Lekasz powiedział matce że mam nosić pampersy- nic o tym nie wiedziałem. Później pojechaliśmy do domu. Mama powiedziała że mam zostać w domu i powiedziała że idzie do Auchan na zakupy I jeszcze powiedziała że mam się położyć Godzinę puźniej-przyszła i przyniosła pieluchy Pampers 30kg, chusteczki nawilżane, puder i body. Z dziwieniem zapytałem się do kogo to jest a Matka na to do ciebie. Matka mi rozbiera jeans i majtki i mnie przewineła i założyła body. Wszystkie majtki zamieniła w pieluszki pampers. Od teraz noszę pampersy do szkoły. wszystcy ci Którzy to zauważyli się mną opiekują i jak Narobię to mnie przewijają. KONIEC Do teraz noszę pampersa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciusiek 1 Napisano Grudzień 10, 2022 Dnia 16.11.2017 o 23:29, Gość gośću napisał: Pewnego dnia poszłem z mamą na bilans w Połowie badania sprawdzał mi fiu*a i okazało Się że jest żle z tym. Po badaniu lekaż rozmawiał z mamą. Ja byłem przed dzwiami. Lekasz powiedział matce że mam nosić pampersy- nic o tym nie wiedziałem. Później pojechaliśmy do domu. Mama powiedziała że mam zostać w domu i powiedziała że idzie do Auchan na zakupy I jeszcze powiedziała że mam się położyć Godzinę puźniej-przyszła i przyniosła pieluchy Pampers 30kg, chusteczki nawilżane, puder i body. Z dziwieniem zapytałem się do kogo to jest a Matka na to do ciebie. Matka mi rozbiera jeans i majtki i mnie przewineła i założyła body. Wszystkie majtki zamieniła w pieluszki pampers. Od teraz noszę pampersy do szkoły. wszystcy ci Którzy to zauważyli się mną opiekują i jak Narobię to mnie przewijają. KONIEC Do teraz noszę pampersa. MEGA ZAZDRO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach