Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostalam pobita przez faceta. Dzisiaj dostalam od niego te wiadomosc

Polecane posty

Gość gość

Mam siniaki na twarzy, kreci mi sie w glowie, mam zadrapania na rekach i siniaka na biodrze. Dzisiaj wyszlam z jego domu jak on juz poszedl do pracy i postanowilam nie wrocic. Na szczescie mam swoje mieszkanie. Dostalam od niego te wiadomosc przed chwila. Mam ochote wyslac mu zdjecia moich siniakow jako odpowiedz.

Gość gość
Nie moge wstawic bo tresc jest po angielsku :(

Gość gość
i glupia bedziesz jak wrocisz a co było powodem jego agresji?

Gość gość
obdukcje lec zrobic:P

Gość gość
Jestem zraniony twoimi słowami. Niezwykle boli, bo spędziliśmy te wszystkie miesiące, lata razem. Wywołałeś wszystkie negatywne myśli, które budowały przez te wszystkie miesiące. Tak, powinienem był działać bardziej dojrzale i nie reagować na twoje naiwne i szkodliwe komentarze. Moja reakcja nie była uzasadniona i jako człowiek chcę przeprosić i nie próbuję się bronić. Kiedy zastanawiam się nad tym, co się stało, chciałbym, żeby tak się nie stało. Chciałbym, żeby tak się nie stało. Życzę ci wszystkiego najlepszego w życiu i nie będziesz mieć żadnych urazów.

Gość gość
To ty jesteś gej.??,,,,,

Gość gość
To jest wiadomoc ktora dostalam od mojego ex : Jestem zraniony twoimi słowami. Niezwykle boli, bo spędziliśmy te wszystkie miesiące, lata razem. Wywołałeś wszystkie negatywne myśli, które budowały przez te wszystkie miesiące. Tak, powinienem był działać bardziej dojrzale i nie reagować na twoje naiwne i szkodliwe komentarze. Moja reakcja nie była uzasadniona i jako człowiek chcę przeprosić i nie próbuję się bronić. Kiedy zastanawiam się nad tym, co się stało, chciałbym, żeby tak się nie stało. Chciałbym, żeby tak się nie stało. Życzę ci wszystkiego najlepszego w życiu i nie będziesz mieć żadnych urazów.

Gość cuckold
Hmmm, a pobił Cię za coś czy ot tak?

Gość gość
za to, że coś powiedziałaś? Damski bokser i tyle.

Gość gość
kupił wino argentyńskie, takie pół słodkie wypiliśmy przy kominku ale nie chciałam się z nim całować, chciał mnie zgwałcić ale uciekłam i zamknęłam się w swoim pokoju, walił do drzwi ale się bałam, nadal jestem dziewicą a mam 31 lat, w łóżku trochę się zabawiałam wibratorem i słyszał moje krzyki a rano mnie pobił, uciekłam

Gość cuckold
Ajjj 31 lat i dziewica?

Gość gość
Prowo 0/10