Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmierć po szczepieniu.

Polecane posty

Gość gość

http://stopnop.com.pl/smierc-po-szczepieniach / Jak myślicie, dlaczego sprawa śmierci dziewczynki Wędrzyna jest utajona? Jak dziecko jest chore, pobite, wyziębione, zagłodzine itd jakoś nie ma tajemnicy lekarskiej, a jak wcześniej przeszło szczepienie i nagle zmarło, to dziwym trafem "tajemnica lekarska". ? Znajomi rodziny już dawno wypowiedzieli się (pod swoimi nazwiskami na fb), że wiedzą, że dziecko było wcześniej szczepione. W Polsce zawsze powikłania po szczepienaich są zamiatane pod dywan. Mam znajomą pielęgniarę na SORze i wiem od niej, że mają bardzo dużo ludzi w cięzkim stanie po szczepieniu przeciw grypie, zwłaszcza starszych. Wiem też od logopedy swojego dziecka, że mają dużo dzieci z autyzmem po szczepieniu przeciwko pneumokokom. Wszyscy jednak podkreślają, że nie wolno mówić o tym głośno. Sama też wiem jak jest, moje dziekco ma ciężki NOP i od 3 miesięcy nie byłam w stanie nakłonić lekarki, aby wpisała to do księżeczki (pomimo mocnej dokumentacji, także szpitalnej), nie wspominając już o zgłoszeniu do sanepidu. Lekarz ma obowiązek w ciągu 2 dni zgłosić PODEJRZENIE nop. Nie robią tego. Trzeba samemu pisać skargi, zgłaszać, nagrywać rozmowy, ale to niewiele daje. Lekarze nie zgłaszają, bo mają wtedy kontrole z sanepidu. Obowiązkowych zczepień jest coraz więcej, prawdopodobnie będą też dla dorosłych i nic się nie zmieni, za duże łapówki poszły od koncernów farmaceutycznych na bardzo wysokim szczeblu. Każdy boi się wychylić, lekarze, którzy mają odwagę mówić o tym głośno, są ośmieszani i niszczeni. W Stanach Zjednoczonych lekarze, którzy odkryli związek pomiędzy szczepienimi a nowotworami zginęli w dziwnych okolicznościach http://alexjones.pl/aj/aj-nwo/aj-kartel-farmaceutyczny/item/71786-zamordowani-holistyczni-lekarze-odkryli-powodujacy-raka-enzym-dodawany-do-wszystkich-szczepionek Szczepienia są obowiązkowe, a dzieci umierają lub mają powikłania. I to nie jest jedno na 10000, ale co najmniej 1 na 100, tylko nie jest to zgłaszane, albo ludzie nie mają świadomości, że to co się dzieje, to jest nop. Już dawno przestało chodzić o zdrowie naszych dzieci, teraz to już jest potężby biznes. Dlaczego nie można produkować szczepionek w Polsce, tylko musimy je sprowadzać z Azji, Chin??? Jak produkowaliśmy szczpeionki w Polsce, miały krótszy okres trwałości i było bezpieczniej. A teraz?

Gość gość
Nie zesraj sie

Gość gość
Autorka ma racje!Moj synek byl reanimowany po szczepieniu.Mam zapis w ksiazecce i sanepid tez odnotowal.Ale musiłam to wychodzic.

Gość gość
Boże, to straszne :-( jesteśmy za słabi. Wykoncza nas :-( Boże, zrób coś z tym!!!!!!!