Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

艢mier膰 po szczepieniu.

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

http://stopnop.com.pl/smierc-po-szczepieniach / Jak my艣licie, dlaczego sprawa 艣mierci dziewczynki W臋drzyna jest utajona? Jak dziecko jest chore, pobite, wyzi臋bione, zag艂odzine itd jako艣 nie ma tajemnicy lekarskiej, a jak wcze艣niej przesz艂o szczepienie i nagle zmar艂o, to dziwym trafem "tajemnica lekarska". ? Znajomi rodziny ju偶 dawno wypowiedzieli si臋 (pod swoimi nazwiskami na fb), 偶e wiedz膮, 偶e dziecko by艂o wcze艣niej szczepione. W Polsce zawsze powik艂ania po szczepienaich s膮 zamiatane pod dywan. Mam znajom膮 piel臋gniar臋 na SORze i wiem od niej, 偶e maj膮 bardzo du偶o ludzi w ci臋zkim stanie po szczepieniu przeciw grypie, zw艂aszcza starszych. Wiem te偶 od logopedy swojego dziecka, 偶e maj膮 du偶o dzieci z autyzmem po szczepieniu przeciwko pneumokokom. Wszyscy jednak podkre艣laj膮, 偶e nie wolno m贸wi膰 o tym g艂o艣no. Sama te偶 wiem jak jest, moje dziekco ma ci臋偶ki NOP i od 3 miesi臋cy nie by艂am w stanie nak艂oni膰 lekarki, aby wpisa艂a to do ksi臋偶eczki (pomimo mocnej dokumentacji, tak偶e szpitalnej), nie wspominaj膮c ju偶 o zg艂oszeniu do sanepidu. Lekarz ma obowi膮zek w ci膮gu 2 dni zg艂osi膰 PODEJRZENIE nop. Nie robi膮 tego. Trzeba samemu pisa膰 skargi, zg艂asza膰, nagrywa膰 rozmowy, ale to niewiele daje. Lekarze nie zg艂aszaj膮, bo maj膮 wtedy kontrole z sanepidu. Obowi膮zkowych zczepie艅 jest coraz wi臋cej, prawdopodobnie b臋d膮 te偶 dla doros艂ych i nic si臋 nie zmieni, za du偶e 艂ap贸wki posz艂y od koncern贸w farmaceutycznych na bardzo wysokim szczeblu. Ka偶dy boi si臋 wychyli膰, lekarze, kt贸rzy maj膮 odwag臋 m贸wi膰 o tym g艂o艣no, s膮 o艣mieszani i niszczeni. W Stanach Zjednoczonych lekarze, kt贸rzy odkryli zwi膮zek pomi臋dzy szczepienimi a nowotworami zgin臋li w dziwnych okoliczno艣ciach http://alexjones.pl/aj/aj-nwo/aj-kartel-farmaceutyczny/item/71786-zamordowani-holistyczni-lekarze-odkryli-powodujacy-raka-enzym-dodawany-do-wszystkich-szczepionek Szczepienia s膮 obowi膮zkowe, a dzieci umieraj膮 lub maj膮 powik艂ania. I to nie jest jedno na 10000, ale co najmniej 1 na 100, tylko nie jest to zg艂aszane, albo ludzie nie maj膮 艣wiadomo艣ci, 偶e to co si臋 dzieje, to jest nop. Ju偶 dawno przesta艂o chodzi膰 o zdrowie naszych dzieci, teraz to ju偶 jest pot臋偶by biznes. Dlaczego nie mo偶na produkowa膰 szczepionek w Polsce, tylko musimy je sprowadza膰 z Azji, Chin??? Jak produkowali艣my szczpeionki w Polsce, mia艂y kr贸tszy okres trwa艂o艣ci i by艂o bezpieczniej. A teraz?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Nie zesraj sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorka ma racje!Moj synek byl reanimowany po szczepieniu.Mam zapis w ksiazecce i sanepid tez odnotowal.Ale musi艂am to wychodzic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo偶e, to straszne :-( jeste艣my za s艂abi. Wykoncza nas :-( Bo偶e, zr贸b co艣 z tym!!!!!!!

Udost臋pnij ten post