Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak bólu piersi podczas okresu

Polecane posty

Gość gość

Witam, Zawsze tydzień przed okresem i w trakcie bolały mnie piersi, a od 2 miesięcy nie czuję w ogóle, że okres nadejdzie.. Piersi nie bolą mnie ani przed ani w trakcie ani po okresie.. Wszystko zaczęło się chyba odkąd zaczęłam uprawiać seks ze swoim chłopakiem.. To przez pierwsze 2 miesiące było jeszcze normalnie, ale z czasem gdy nasze stosunki nasiliły się to słabiej boli mnie podbrzusze, a piersi w ogóle.. Miesiąc temu nie byliśmy pewni czy nie jestem w ciąży, okres spóźnił mi się tydzień, a gdy już przyszedł to nie czułam kompletnie żadnego bólu.. Dziś dostałam okres 2 dni szybciej niż spodziewany termin i boli mnie lekko podbrzusze, ale piersi kompletnie nic - przez co są zdecydowanie mniejsze bo nie puchną tak jak to zawsze jest.. Czy to jest normalne, czy może powinnam się czegoś obawiać - coś zbadać?

Gość gość
Normalne...

Gość gość
Masz dobry masaż cyców.

Gość gość
Po prostu wkroczyłaś w dorosłe życie,wszystko zmieniło się u ciebie z chwilą rozpoczęcia życia seksualnego, ja miałam podobnie gdy zaczęłam współżycie ,potem była ciąża po której znów wszystko się zmieniło i uregulowało , choć po porodzie mam dużo obfitsze okresy. Musisz po prostu na nowo przyzwyczaić się do zmian i nowych objawów przedmiesiączkowych wiem że to troszkę potrwa zanim się przyzwyczaisz i na wszelki wypadek radzę ci się odpowiednio zabezpieczyć anty.