Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śliczna Magdaleno Joanno czy będziesz tak siedziała

Polecane posty

Gość gość
Za gruba jest na to, by tak siedzieć i ma za krótkie nogi:P

Gość gość
ona jest szczuplutka i ma nogi jak kasztanki marszałka

Gość gość
Oby zad miała taki, erotomanowi nie o pęciny chodzi:P

Gość gość
o całokształt jej osoby chodzi

Gość gość
Gdyby chodziło mu o całokształt to nie zdawałby się ze swoją narzeczoną, z powodu czego miasto całe z niego drwi.

Gość gość
Widać strasznie go obchodzi opinia "całego miasta", skoro się z nią cały czas zadaje.

Gość gość
Kto mu takie lody ukręci? To nie chodzi o przejmowanie się a o głupotę, on NIGDY nie słuchał mądrych ludzi, stąd jego frustracje i poczucie nieszczęścia i niespełnienia i nienawiść do byłych "przyjsciol"/doradców.

Gość gość
gość dziś Kto mu takie lody ukręci? To nie chodzi o przejmowanie się a o głupotę, on NIGDY nie słuchał mądrych ludzi, stąd jego frustracje i poczucie nieszczęścia i niespełnienia i nienawiść do byłych "przyjsciol"/doradców. x Nawet nie wiem jak się do tego odnieść. Nie wiedziałam że jest nieszczęśliwy i niespełniony. Może tym razem jest inaczej i może właśnie idzie w dobrym kierunku a Ty chcesz go PO SWOJEMU uszczęśliwić. Daj mu ŻYĆ tak jak on chce a nie tak jak Ty chcesz. Nie jest Twoją własnością. Nawet jeśli popełni błąd, to będzie to JEGO błąd. A jeżeli źle mu doradzisz, odpowiedzialność za jego poczucie niespełnienia spadnie na Ciebie i obróci się przeciwko Tobie. Wiem co mówię. I zamiast latać za nim po kafeterii i wtrącać się w jego życie, zajmij się lepiej swoim.

Gość gość
Dobrze, tak jak on moim się nie zajmował i nie zajmuje tak ja jego nie będę się zajmować.

Gość gośćktos
Nie mam juz takich marzen,tobie tez przejdzie,w koncu musi chyba ;) Buziaczek :P

Gość zdechły wróbelek
ćwir ćwir