Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak podkręcić atmosferę w łóżku?

Polecane posty

Gość gość

Lubimy ostry, namiętny seks.

Gość gość
Chciałabym żeby mąż dawał mi klapsy ale on nie zgadza się.

Gość gość
Staramy się o dziecko. Więc jednak w temacie

Staramy się o dziecko. Więc jednak w temacie x :D lol, to zrób to z pedofilem, bo to Ci na pewno w podkręcaniu atmosfery nie pomaga::d JAKIE Te kafeterianki są oderwane od rzeczywistości

gość dziś Dzidziolka nie robi się namiętnie. Jak dzieciątko się urodzi to też zamiast bejbikiem się zajmować to będziecie się bzili jak bezdzietni lambadziarze?!?! trzeba zbastować!

Gość gość
Mając dziecko nie można cieszyć się seksem ? Czy rodzice nie mają prawa cieszyć się sobą?

gość dziś Obopwiązkiem matki jest mieć zawsze dziecko na pierwszym miejscu a nie seksy w głowie. Poza tym każdy psycholog uwarza że dla dobra dziecka nalerzy z nim spać dopóki dziecko ma na to ochotę i nie spowoduje to traumy w jego umyśle. Rodzic ma podporządkować się dziecku, nie odwrotnie!!!!Rodzicielstwo bliskości się kłania- ale to jeszcze trzeba swoje dzieciątko kochać, czytać fachową literaturę i się dokrztałcać a nie seksić namiętnie po nocach i dniach i mieć dzidziolka w d***e...

Gość gość
Nie mam dziecka jeszcze,więc jak mam go kochać ? Dziecko jest równie ważne jak mąż. Oboje będziemy rodzicami.

Nie mam dziecka jeszcze,więc jak mam go kochać ? Dziecko jest równie ważne jak mąż. Oboje będziemy rodzicami. x gorzej jak któreś z was będzie bezpłodne, wtedy miłość uleci.

Gość gość
Autorko! Proponuję nie wchodzić w dyskusję z matką amelii i tygrysem. Chyba do psychiatryka Internet podłączyli

brokeninside87 dziś Prawdę mówisz, jakby mój mąż nie dał mi dziecka to bym go kopnęła w trzy liotery i nowego se znalazła. Bo co to za rodzina bez dzieci?!?

Gość gość
22.12 masz rację ! Mogłam nie zaczynać. To, że dla niektórych mąż służy tylko do dania plemników nie znaczy że tyle samo znaczy dla mnie. Dla mnie mąż to nie tylko dawca. Jakbyśmy nie mogli mieć dzieci- trudno damy radę.

gość dziś Nie prawda. Pomysl ile cie omija... Cudowne chwile, gdy czujesz te słodkie, cudowne skórcze... Te kilkanaście godzin bólu co to zniesą je tylko prawdziwe i silne kobiety... Ten moment, gdy zaczynasz przeć i wychodzi z ciebie taka cudowna istotka. te mistyczne chwile gdy pęka ci krocze po sam o***t. Ta niebiańska chwila, gdy możesz cycusiać swoje maleństwo- w rytm płynącego mlesia z cysia grają w uszach harfy anielskie.

Gość gość
Oni nie piszą tego co myślą. Bo po pierwsze nie myślą a po drugie chcą się kłócić i tyle. Jak jej napiszesz że w lutym jest zima to Ci napisze że stwórca kalendarza ameba stary prawi że pory roku nie istnieją

Gość gość
Mamuniaameleczki podziwiam cie, tak pieknie piszesz o tych ciezkich chwilach, taki piekny opis, tak dojrzale podchodzisz do tych kwestii. Podziwiam cie. Naprawde tak mocno peklas i pomimo to wspominasz to jako mistyczne wydarzenie? Szacun

Gość gość
A co? Sama się z wiatraczkiem w piczy na żyrandol nacięłaś? Może opowiesz nam jak się to dla ciebie skończyło?

gość dziś Bo macierzyństwo to powołanie jedyne każdej kobiety i to jest mistyczne i piękne. Co tam rozklapiocha, co tam obwisłe cycki- cyc ma służyć tylko po to by karmić dzieciątko! To chwila warta poezji najwyższej. To chwila warta gloryfikacji.

Gość gość
Mamuniaameleczki a twoj maz nie jest ze tak spytam zazdrosny, ze jest na drugim planie? Ze musi na was pracowac ?