Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mu się "należy" seks?

Polecane posty

Gość gość

spotykaliśmy sę parę miesięcy, on raczej szukał jakiejś krótszej znajomości raz powiedział "to nie musi trwać wiecznie" i że szuka czułości bla bla pomimo tego, że miesiące mijały on nie dostał czego chciał czyli seksu, ale spotykał się ze mną, czasami był dla mnie wredny i mi mówił, że jestem zimna, a ja potrzebowałam wyjścia z domu, chodziliśmy w ciekawe miejsca, nie był żadnym ideałem, nie zdobywał mnie poza tym, że kupił kwiaty nie mówił, ze się we mnie zakochał tylko po piwach pytał czy będę jego dziewczyną i on teraz mówi mi, ze ma sie zdecydować, albo przechodzimy do fizyczności, albo mam sobie kogoś innego znaleźć trzeba mu przyznać, że długo czeka co w nim cenię, ale w ogóle nie jestem pewna czy on mnie traktuje powaznie, to jest bardzo otwarty człowiek więc nawet to, że pokazał moje zdjęcia rodzinie (mówił tylko, że się ze mną spotyka, nie mówił, ze jestem jego dziewczyną co rozumiem, bo do niczego fizycznego nie doszło) czy zaprosił na obiad do mamy ---to wszystko u innego faceta oznaczałoby jakieś powazne plany, ale on po prostu jest taki otwarty i to nie znaczy, że chce bym była jego żoną uważacie, że powinnam zaryzykowac i spróbowac z nim? on chce wiedzieć czy coś będzie czy nie, bo już nie wie co ma ze mną robić

Gość gość
i dodam, ze czuję do niego jakiś pociąg fizyczny więc to nie byłoby zmuszanie się mam tylko wątpliwości czy warto zaufać i te jego wyznania po pijaku

Gość gość
kultury troche

Gość gość
Beznadziejny koleś

Gość gość
Nikt nie czyta twojego stękania, wyperdalaj :)

Gość gość
Poudaje z Toba "zwiazek" zeby Cie wyru/chac i zostawi.

Gość gość
Oczywiście, że się należy, z urzędu. ;)

Gość gość
No własnie nie wiem czy mu się odmieniło i teraz chce związku Tak naprawdę pytał trzy razy, tyle że po jednym ,dwóch piwach

Gość gość
aha i jeszcze mówił, że jak jest w związku to jest dobry, miły i w ogóle do rany przyłóż, kwestia tego czy ja zaryzykuję i czy on szczerze chce związku czy czegoś innego

Gość gość
Jeśli chcesz seksu to ewidentnie widać że masz szansę na romans. Na coś więcej się nie zanosi. Wierz mi że faceci którzy chcą czegoś więcej nie zachowują się w ten sposób. Chyba że są zaburzeni albo skrzywieni w jakiś sposób. Na seks tacy są idealni.

Gość gość
nikt nie uważa, że warto?

Gość gość
nie warto zerwij z tym nieprawiczkiem i poszukaj sobie chłopaka prawiczka czystego niepokalanego

Gość gość
chce cię tylko przelecieć zostaw tego dziada

Gość gość
naprawdę uważacie, że czeka 5 miesięcy tylko po to?

Gość gość
Szukamy osób do dodatkowych testów (Naszą technologie dostaniecie za DARMO). Mimo, że sami już bardzo duże pieniążki zarobiliśmy, to chcemy program rozwijać dalej i udostępniać go dalej tylko w przyszłości będzie on za opłatą. Więcej na HTTP://MGR24.PL