Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjebyscie takie nazwisko?

Polecane posty

Gość gość

Łobuz- wzielybyscie sobie podwójne czy zostaliście przy swoim?

Gość gość
Nie, ale ja z tych co i na Radziwiłł by nie zmieniły ;)

Gość gość
Przyjebyśmy.. @ co to znaczy? :)

Gość gość
Kobieta, która tak bardzo kocha swojego męża, że mogłaby dla niego zmienić nazwisko na K*****ewicz, nigdy nie będzie dobrą matką. Taka zawsze na pierwszym miejscu będzie stawiała męża, a nie dziecko. Prawdziwa matka wie, że miłość jest zarezerwowana tylko dla bejbusia, a mąż jest potrzebny tylko żeby zapłodnić, a potem utrzymywać ją i dziecko. Bo wiadomo, że prawdziwa matka nie pracuje, tylko dba o dom i piecze ciasto. Ty byś się mogła nawet K*****ewicz nazywać, bo zależy ci tylko na chłopie. A że bejbiczek będzie potem szykanowany z powodu takiego nazwiska, to już ci zwisa. Wydało się. Cała ta twoja wielka miłość matczyna to jeden wielki pic na wodę.

Gość gość
Nie spodoba mi się.

Gość gość www fff
23:52. co za bzdury Maz I zona maja zyc dla siebie. I przy okazji wspolnie wychowywac dziecko. Dziecko tylko wtedy bedzie sie zdrowo rozwijac gdy bedzie otoczone troską rodzicow ktorzy kochaja sie i szanuja nawzajem. Przede wszystkim maz dla zony a zona dla meza. I oni dwoje dla dziecka. A nie jakies chore poswiecanie wkasnego zycia I wszystkiego dla dziecka. Wszystko musi byc wywazone, bo jesli matka oddaje sie dziecku I kocha je slepą miloscią to robi mu krzywde tak naprawde. Takie "pseudomatki polki" wychowuja dzieci na egoistow, roszczeniowcow ktorym wszystko sie nalezy, bo mama tak nauczyla, bo naika zaczela sie od tego ze ojciec sie nie liczy i nikt sie nie liczy tylko ono. Blad. Małzonkowie sa przede wszystkim dla siebie nawzajem. A dopiero pozniej dla dziecka. Poza tym - Dziecko kiedys urosnie i wyfrunie z gniazda. Oni zostana we dwoje juz na zawsze. Amen.

Gość gość
Nie. Wolę swoje.

Gość gość
Znam gorsze.

Gość gość
Ciołek gorsze

Gość gość
Mega ładne

Gość gość
Jest taka piosenka lobuz kocha nanajbardziej.

Gość gość
Mam swoje od urodzenia i na żadne bym nie zmieniła

Gość gość
Łobuz? Nic złego w tym nazwisku nie widzę, znam gorsze.

Gość gość
Wzięłabym jako 2 bezwzględnie i " na codzień " (umówienie do fryzjera np) podawałabym swoje. Tylko urzędowo 2.

Gość gość
Dlaczego używałabyś tylko swojego?

Gość gość
Nie. uważam, że to nazwisko jest brzydkie, ośmieszające i źle sie kojarzy. Nie chciałabym sie tak nazywać i nie zrobiłabym tego mojemu dziecku.

Gość gość
zostałabym przy swoim, po co na siłę zmieniac, skoro jest brzydkie i śmieszne? Moja kolezanka po mężu wzięła sobie Kiełbasa, chociaż swoje moj***ardzo ładne, nigdy tego nie zrozumiem.

Gość gość
Gdyby kobiety nie przyjmowały na siłę nazwisk po mężu, to te paskudne nazwiska juz dawno wyginęłyby.

Gość gość
Nie przyjelabym żadnego nazwiska. Mam swoje i tak zostanie. A co do samego nazwiska z tematu uważam, że jest niezłe. Zabawne, ale nie ośmieszające. Gdybym się nazywała Kiełbasińska, to bym z ochotą wymieniła

Gość gość
Fajne. Jak będziecie mieli synka będzie mały Łobuz.

Gość gość
Nie, nigdy nie przyjęłabym nazwiska, które jest w jakiś sposób ośmieszające lub oznacza jakieś zwierzę czy przedmiot. Po co na siłę przyjmować nazwisko męża? W imię czego, bo nie rozumiem? Z głupim nazwiskiem czułabym się jak klaun.

Gość gość
Nie przyjęłabym takiego nazwiska,naraża na głupie komentarze a dzieciak bedzie miał przesrane w szkole . Zrob dwuczłonowe nazwisko i dzieciakowi tez, chyba ze nazywasz sie Szalona, Istna, Straszna

Gość gość
Dwuczłonowe nazwisko dla dziecka to dopiero poroniony pomysł. Rozumiem, że kobieta ma sentyment do swojego i chce mieć dwa ale po co dziecku dawać dwa? To jest bezsens, dziecku daje się jedno, inaczej to wygląda jak przerost formy nad treścią. Niczemu to nie służy, jakieś chore manifestacje. Nauczyciele w szkołach sie z takich smieja.

Gość gość
gość 2017.11.17 , ty nawet nie musisz brac slubu, wiec zostan przy swoim nazwisku.I tak faceci nie sa chetni zeby sie wiazac, on bedzie miec wolnosc a ty bejbika.i tak bedzie was utrzymywac i zwracac sie do ciebie i przedstawiac innym jako "matka mojego dziecka"

Gość gość
Lobuz zabawne i wcale nie jakies obrazliwe

Gość gość
Dla mnie to nazwisko jest zabawne, ale w pozytywny sposób. Mogłabym się tak nazywać byłoby zabawnie i wesoło :) Pracuję od kilku lat w salonie telefonii komórkowej i uwierz mi, że są takie nazwiska, albo połączenia imion i nazwisk, że czasem muszę wykorzystać całą siłę woli, żeby nie ryknąć śmiechem jak mi ktoś z dowodem wyskoczy.

Gość gość
Wzięłabym podwójne. Zobacz kurdej szatan :)