Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałem dziś fajną sprzedawczynie w sklepie.

Polecane posty

Gość gość

Ale moje serce i tak należy tyko do jednej.

Gość gość
Interesujesz się prostą i niewykształconą sprzedawczynią ? Pewnie sam masz zawodówkę.

Gość gość
Mloda byla myslisz ze mlody to od razu k***a będzie nie wiadomo kim. Po drugie mam średnie i bylem tez z kobieta ze średnim i byla fajna i madra czego nie można powiedzieć o niektórych po studiach pustakach.

Gość gość
no i co z tego, że widziałeś. pełno takich wszędzie. ból polega tylko na tym, że od "widzenia" do wejścia z kimś w relacje daleka droga :P

Gość gość
A kto powiedział ze chcialem wchodzić wrelajce od razu. Sam wyglad to za malo.

Gość gość
nie rozumiem sensu tego tematu. pochwaliłeś się, że widziałeś "fajną sprzedawczynię", jesteś z inną, informujesz o swoim "średnim wykształceniu" i " byłeś też z kobietą ze średnim" ale kłopot sprawiły te z wyższym - "pustaki". :D a na koniec stwierdzasz, że nie chcesz "wchodzić z nikim w relacje" bo "sam wygląd to za mało". do tej pory myślałem, że tylko kobiety myślą NIELOGICZNIE, ale tu mam dowód na to, że i niektórzy mężczyźni też. po co założyłeś ten temat i jakich oczekujesz odpowiedzi?

Gość gość
Dlaczego uważasz że jak sprzedawczyni to jest po zawodówce? Dziś wiele kobiet po studiach pracuje w sklepie. Gdyby zaszła taka potrzeba również nie miałabym oporów mimo skończonych studiów. A ty jesteś okropny typ i tyle.

Gość gość
Spoko. Każdy widzi ładna sprzedawczynie praktycznie w każdym sklepie. I covw związki z tym? Czuejsz się dumny ze nie chciałeś jej bzyknac? Gratulacje. Jesteś z******ty.

Gość gość
A wiele kierowników w sklepach zarabia po 6"5 k i ma średnie