Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lejnna

Co robic gdy dojrzaly facet mowi takie coś?

Polecane posty

Gość Lejnna

Witam! Doradzcie mi... poznalam faceta 38 l. ktory byl z poltorej roku z dziewczyna, w sumie to ciezko to nazwac byciem bo ona go traktowała jako worek z kasą bez dna, szukala korzyści i zdradzala na prawo i lewo (on o tym wie) i zdaję sobie z tego sprawe. Zaczelismy sie spotykać ja 26 lat, ona do niego dzwoni co jakis czas z jakimis problemami, stanami depresyjnymi i wogole... pomaga on jej dziecku (to nie jest jego dziecko) ale jest wyrozumialy i czuje jakies zobowiązanie. Ja nie mialam bic przeciwko ze odbiera tel od niej ze odpisuję, w koncu razem nie jestesmy. Doszlo do pocaluknow ale to tyle. Mowil ze widzi ze jestem wartościową kobietą, inna od niej i mowil o niej same zle rzeczy... ja jestem osoba tez z przeszloscia i nie chce szukac kolejnych problemów ale zaczęło mi zalezec (nie kocham go) ale zaczyna mi na tej znajomości zależeć zwyczajnie. W ubiegly czwartek mieliśmy sie spotkać, ale... no właśnie nie odezwal się... (w srode byl u jej syna podłączyć mu xboxa, jej nie bylo bo byla w pracy) wczoraj dopiero zadzwonił i tlumaczyl ze glupio mu, ze jest beznadziejny i wogole musi najpierw swoje zycie wyprostowac bo poki tego nie zrobi to taki chaos wiecznie bedzie a on tego potrzebuje. Nie wiedzialam o co chodzi... jakas tam rozmowa, zero propozycji spotkania. Po krótkiej chwili powiedzialam mu ze czuje w nim blokade i moze lepiej to przerwac teraz poki nie weszlo to za daleko i teraz bedzie nam latwiej. On mowi ze dobrze czuje ze jest osoba... ja pytam go jaka osoba a on mówi ze byla...

Gość gość
No to masz wszystko wylozone na stol. On nie chce z toba kontynuowac znajomosci, bo caly czas cos czuje do bylej...