Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów opolsk wojew

Warszawiacy co sądzicie o wyburzeniu pałacu kultury?

Polecane posty

Nie martwcie się to nie jest takie proste go wyburzyć bo to jest taka konstrukcja że praktycznie wyburzenie PKiN jest niemożliwe więc nie macie się czego obawiać

Gość gość
Mysle, ze to kiepski pomysl, mimo wszystko, ze moze pałac kultury nie jest najpiekniejszym budynkiem na swiecie, to jest to pewien symbol z ktorym sie Warszawa kojarzy. Tak jak np. Paryz z wierza Eiffla, czy Rzeszow z" wielką C" ;)

Aaa

Gość gość
beeee

Warszawa to super miasto!!!

Gość gość
Wg mnie bez sensu. Powinni go PORZĄDNIE umyć, bo mało kto wie, ale teraźniejszy ciemny kolor to poprostu osiadający przez lata syf.. i to jest wstyd. Naturalnie PKiN jest koloru jasnego piaskowca i szczerze jest przepiękny. Dla mnie śmieszne jest to co sie dzieje teraz w Polsce. Nie maja funduszy na pomoc chorym dzieciom, na socjal, na służbę zdrowia, na pomoc potrzebującym, a wydają miliony na zmianę nazw rond, instytucji publicznych, ulic bo "komuniści".. naciagają przy tym obywateli, bo dajmy na to ulica na ktorej mieszka kilkadziesiat tysiecy osob i jest zarejestrowane kilkaset firm, zmienia nazwe. Kazdy musi wymieniac dowod, zmieniac wszedzie swoj adres, poinformowac wszystkie instytucje... na swoj koszt.. Swoją drogą Ciekawe! ostatnio natknęłam się na artykuł odnośnie czyszczenia PKiN, gdzie pewien polityk wypowiada sie ze nie stac ich na czyszczenie poniewaz to pochlonie 20mln zł, ale jednak na wyburzenie, i postawienie czegos nowego w tym miejscu jednak ich stać, zastanawiające :)