Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinka 1987

Striptiz meski

Polecane posty

Gość Malinka 1987

Czesc witajcie pisze bo maz chce mi zamowic striptizera na 12 rocznice, a ja chyba nie chce...a moze chce, Mam 30 lat jestem zabdana, atrakcyjna, duzy biust... ale nie o to chodzi. Chodzi o to ze nie wiem czy sie zgodzic, moj maz mowi ze to dla mnie zebym sobie popatrzyla na innego, ze zrobi dla mnie taniec jakis umiesniony koles... mojemu mezowi nic nie brakuje mamy udany seks, choc dla mnie nie jest on tak wazny jak dla meza, jest nam dobrze. Kiedys moj maz powiedzial ze chcialby zeby inny mnie pieprzyl zeby mi bylo cudownie bo uwielbia patrzec na moja rozkosz... ale ja nie chce bo moj maz mi wystarcza... czy taki striptizer to moze byc pretekst do tego zebym z nim to zrobila, czy takie sa intencje mojego meza? Mam metlik w glowie bo I chcialabym I boje sie, moj maz nie jest zazdrosny jak nie wchodza w gre uczucia czy staly kontakt mysle ze on tego chce zebym sie pieprzyla z innym I pozwoli na to... mamy nawet konto na zbiorniku ktore zalozylismy by dodawac erotyczne zdjecia I jak widzi ile jest komentarzy pod moimi fotkami od napalonych panow to bardzo sie podnieca I daje mi do zrozumienia ze kazdy by chcial mnie przeleciec ze jestem piekna I seksowna itp. Co robic ?

Gość gość
Pewnie myśli że się podniecisz tym tańczącym facetem ktory pindolem zamerda że zechcesz seksu z innym.

Gość Malinka 1987
Mysle ze moze o to wlasnie chodzi... moze odrobina alkoholu I by poszlo ale ja nie wiem czy tego chce nie wiem jak on bedzie reagowal?

Gość gość
A ile macie lat? Nie masz sie co zastanawiac zgodz sie na tego striptizera co ci szkodzi masz meza bardzo tolarycyjnego i chce zebys to.robila z innym a moze liczy na jakis trojkacik

Gość gość
Dziewczyno nie zastanawiaj sie gorzej by bylo jakby chcial jakas inna kobiete wtedy bys mogla sie zastanawiac co.jest nie tak ale w tej sytuacji to.co innego

Gość Malinka 1987
Mam 30 lat a maz 32 Dzieki za odpowiedzi... Nie on nie liczy na to, nie chce innej kobiety raczej, On chce zebym sie oddala innemu tylko dla mojej rozkoszy a striptizer perwnie ma byc na poczatek zebym sie rozgrzala I po odrobinie alkoholu mu sie oddala

Gość gość
Ja bym sie zgodzil na twoim miejscu ale to twoja decyzja a powiedz jeszcze nie miala bys z tym problemu ze maz patrzy jak dyma cie inny i np trójkąt wchodzi w gre?

Gość Malinka 1987
No wlasnie nie wiem, bo w zyciu bym meza nie zdradzila ale seks z innym gdy maz patrzy to tez malo komfortowe... mysle ze on by chcial mnie dotykac wtady czy piescic piersi moze zebym mu do buzi wziela... no nie wiem I dlatego zalozylam ten temat

Gość gość
No to musisz z nim porozmawiac co by chcial i ja i cos ustalic wiem ze seks przy mezu to nie za bardzo lepiej zeby byl w innym pokoju i nasluchiwal chyba ze trójkąt wiesz w zyciu trzeba sprobowac tym bardziej ze jestescie z tego co piszesz fajnym malzenstwem i nie sadze zeby cis moglo popsuc miedzy wami

Gość gość
Malinka jestes?

Gość Malinka 1987
Jestem

Gość Malinka 1987
Nie on musi byc przy mnie inaczej bym sie czula ze zdradzam ale ja chyba nie chce tego zrobic niech sobie mzrzy dalej

Gość gość z klasa
Skoro założył konto na zbiorniku to moim zdaniem facet myśli o trojkącie, albo o wymianie partnerów. Striptizer to taka zachęta żebyś może nabrała ochoty na takie igraszki

Gość Malinka 1987
Konto mamy tam wspolne i zawsze razem z niego kozystamy i sie tam bawimy... ale masz racje z tym striptizerem ze moze byc na zachete albo poprostu mysli ze wykozystam okazje i moze z nim sie bede poeprzyc

Gość gość
Malina gościu przestań pisac takie brenkkoty znajdz se kumpla i po sprawie

Gość gość z klasa
Masz ochotę na taki striptiz ?? Jeśli tak to nikt nie mówi ze musi się coś więcej wydarzyć, możesz nabrać ochoty a ujechać męża jak domina :) może wtedy zrozumie ze Ty tylko z nim...

Gość Malinka 1987
No wlasnie nie mam ochoty nie chce chyba zeby on go zapraszal

Gość gość z klasa
Możemy pogadać na mailu ? Wygodniej będzie

Gość gość
Hej, A jaki macie profil na zbiorniku? A podniecało by Cię, jakby striptizer robił dobie dobrze przy Tobie?

Gość gość z klasa
Osobaaa.mm@gmail.com Napisz

Gość gość
Noe.rozumiem malinka ale zrobisz jak zechcesz ale predej czy pozniej moz sobie znajdzie taka co bedzie chciala

Gość gość
Wybielilem soboe anusa

Gość Malinka 1987
Dzieki za odpowiedzi... widzicie jestem w kropce bo w sumie jak 99.5% kobiet chcialabym seksu innym z czystej ciekawosci jak to jest. Mam doswiadczenie jakies jeszcze z przed malzenstwa a z mezem jest mi dobrze w luzku. W tej sytuacji jednak boje sie reakcji mojego meza na to I tego zeby nie popsuc malzenstwa. Nie podam nicka do profile na zbiorniku bo po co nie to jest tematem watku. PS pisze bez polskich znakow bo nie mieszkamy w PL.

Gość gość z klasa
Zależy jakie mąż ma podejście bo może on chce sex z inna ale za Twoja zgoda i dla tego taki wstęp żeby nie od razu tak na chura tylko po woli Cię przygotować na spotkania np ze zbiornika

Gość gość
Dla mnie striptiz męski jest niemeski właśnie. Byłam na takim i jedyne co to mi się śmiać chciało. Facet wygolony wszędzie na zero, solara i wywija fjutem jak pomylony. Fakt że był dobrze zbudowany no ale mój mózg chyba funkcjonuje inaczej, bez kitu.

Gość gość z klasa
A ile masz lat ?

Gość Malinka 1987
HEH dobre wywija fiutem.... no mi tez to sie wydaj***ardziej komiczne niz podniecajace to tak troche jak klaun tylko z gola dupa i penisem. Moj maz na 100 % nie chce innej kobiety tego jestem pewna. On ciagle gada ze by chcial patrzec na moja rozkosz podczas seksu z innym z wiekszym niz jego penisem moj maz ma 17cm I grubego ale gada ze z wiekszym bym miala wiecej przyjemnosci i o to mu chodzi. Ja twierdze ze nie prawda ze im wiekszy tym lepszy I nawet duzego dildo nie uzywam ktore kupil mi maz telko takiego malego fikusnego wibratorka tez od meza. Ja poprostu nie chce bo sie boje ale jako kobieta chce bardzo sprobowac z innym fiutem z ciekawosci.

Gość Malinka 1987
Mam 30 lat jestem brunetka raczej sredniego wzrostu. Mam ladne cialo nie jestem gruba czy wieszak biust DD/E ladna buzia ... to tak w razie wiekszej ilosci pytan o moj wyglad. Podobam sie facetom I jestem uwazana za atrakcyjna co kreci bardzo mojego meza pewnie ze wzgledu na moje cycki ale nie wazne wazne ze tak jest

Gość gość
No to jak chcesz spróbować maz tez tego chce to w czym problem? A moze chce dla ciebie jakiegos murzyna skoro za granicą jesteście to tez bym sie bał