Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceta moze takie cos zniechecic?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli zmalały mi troche piersi? Nie ze obwisly tylko sa mniejsze niz kiedys? Ogolnie to nie schudlam , nie wiem dlaczego sie tak stalo, one nadal oczywiscie sa ,ale mniejsze, powiedzmy spadly z rozmiaru C na B

Gość Teppic   No1
Pewno, że może. Zależy, jaki system wartości ma ten konkretny facet, o którym mówisz. ;)

Gość gość
schudłam psi cjuhu

Gość gość
Jak jest z toba glownie dla twoich cyckow to jasne. Widziszz, bedziesz miaka okazje sie przekonac.

Gość gość
tzn. ja mu sie podobam ogolnie jako kobieta bo jestem atrakcyjna i mysle, ze czuje do mnie cos wiecej, ale chodzi mi czy w seksie takie cos moze zniechecic? Bo sie tym troche martwie :(

Gość Teppic   No1
Ze wszystkiego można w seksie zrobić atut, cycki są tu akurat dość prostym wyzwaniem, nieważne czy B czy C. ;)

Gość gość
No wiem, ja uważam, ze moje piersi dalej ładnie wygladaja bo sa ksztaltne itd. tylko spadly o rozmiar bo przestalam brac tabletki anty moze dlatego... I teraz mam rozmiar B czyli takie nie za duże. A on niestety wiem, ze lubi duze piersi bo jak mialam taki etap, ze mialam wieksze to je ciagle komplementował ... Teraz sie martwie, ze go bede mniej pociagac, choc wiem, ze nadal go krece, ale mimo wszystko