Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam z mężem super warunki, a on nie chce dziecka

Polecane posty

Gość gość

Jest kochany, wręcz wymarzony, jednak nie chce mieć dzieci póki co, jak go przekonać choćby na jedno? Mąż ma 32 lata, ja 28. Oboje mamy bardzo dobre zawody. On zarabia 12 000, ja 8000-12000. Mamy dom i auta. Słowem wszystko co potrzeba, mimo to mąż nie chce póki co słyszeć o dzieciach :(

Gość gość
ma z******te zycie (laske moze zmienic w koncu) i ma je sobie psuc dziecmi? oc***ałaś? :D

Gość gość
A dlaczego by mial chciec dzieci? Nie jest to glowny cel zycia, i nie wszyscy chca je miec. Masz dopiero 28 lat, weiec nie rozumiem z czym ci sie tak spieszy.

Gość gość
Przekonac sie w tej kwestii nikogo nie da, albo sie chce albo nie, tu nie ma kompromisow i posrednich rozwiazan.

Gość poli34
gość 15:09--> bardzo dobrze powiedziane :) Ja też jak ty autorko warunki mamy ale to ja nie chcę dzieci,mam 34 lata a po ślubie jesteśmy 14 lat...na szczęście mąż mnie nie namawia bo sam nie chce dzieci,przyzwyczaił się wygodnego,spokojnego,dostatniego życia...gdyby mnie teraz zaszantażował,że albo dziecko albo rozwód wybrałabym rozwód mimo,że męża kocham na życie...więc przygotuj się ,że matką nigdy nie będziesz

Gość sssgość
jakby to powiedzieć: przecież wpadki się zdarzają (a jak to wykombinuj sama)! Bo kto wam będzie pomagał na starość? Dzieci sąsiada?

Gość poli34
sssgość---> to ty rodzisz dzieci tylko po to żeby miał kto ci doope na starość umyć? :O...współczuję twoim dzieciom,z takim nastawieniem to najpewniej oddadzą cię do domu starców :D