Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie sa normalni mezczyzni ?

Polecane posty

Gość gość

czyli: - bez problemow psychicznych z glowa, nie chamy, nie zlosliwi, nie wulgarni, nie obrazajacy kobiety - nie erotomani, nie seksoholicy, ktorzy nie sa z kobieta tylko dla seksu, ktorzy nie wykorzystuja kobiet - ktorzy szanuja i kochaja kobiety NO GDZIE SA ????

Gość gość
w kościele, bibliotece

Gość gość
Takich nie ma. Pytanie powinno brzmieć "gdzie są mężczyźni którzy potrafią to udawać " :):):):).

Gość gość
Ja taki jestem

Gość prawi 114
tacy męzczyzni w tej chwili zajmują sie dziecmi , a nie siedzą na kafeterii

Gość gość
Po co ci taki? To smutasy

Gość gość
a ty jestes dziewica ze chcesz takiego?

Gość gość
Nie ma takich, ja właśnie dostałam wiązane bo facetowi skończył się net a ja mu nie chce udostępnić. Ja prdl... W jakie dno się wje) bałam.

Gość gość
gość dziś i ty z takim zje/bem jestes?

Gość gość
prawi 114 dziś [17:13 X W wiekssosci niechciany bachor bo tatulek musi codziennie poru/chac

Gość gość
Mój dzisiaj pojechał w trase

Gość gość
Są sami w domach bo macie ich głęboko w d..pie wolicie drani którzy was zaliczają i zostawiają (ale za to potrafią świetnie wami manipulować -bajerka) tzw.******czy. Wy co innego mówicie co innego wybieracie naprawdę.Mam już dość tego waszego zakłamanego narzekania jak to nie ma na świecie mężczyzn którzy widzą w was coś więcej niż ciało do zaliczenia. Są ale nie chcecie mieć z nimi mieć do czynienia. Zauważacie ich jak 35 raz zostaniecie wystawione do wiatru. Tylko co to za rarytas dla takiego mężczyzny być z panią o takim przebiegu. Żaden.

Gość szry
i dlatego nawet jak sie taki od przypadku napatoczy... na miejscu takiej hipotezy wolalbym sie nie ujawniac, niby po co ktos porzadny mialby sie zadawac, czy (fuj) wiazac z egoistycznym dzieckiem w doroslym ciele, ktorego szczyt urody(wiec i rozwiazlego, "bogatego" zycia) minal calkowicie lub mija? ZA JAKIE NIBY GRZECHY??? a tak troche powazniej, moze tacy bez skrzywien, powazniejszych(nad ktorymi nie dalo by sie popracowac bez ingerencji z zewnatrz) urazow psychicznych, "normalni" dawno juz znalezli wartosciowe, NORMALNE kobiety, zostawiajac reszte, nienormalna reszte? naprawde nie przeszla przez lepetynke tak oczywista odpowiedz?

Gość gość
To prawda. Większość samotnych to gorszy sort i po co siebie ideologie jakieś dorabiac?

Gość gość
tez sadze, ze normalni juz dawno pozajmowani, a ci z odzysku sa do bani:D

Gość gość
Nie rozumiem nie erotomani, seksoholicy. Ja jestem do sexu, i nie tylko a że mam duże potrzeby no cóż, bez sexu nie ma długiego związku, ogólnie sex to podstawa, udanego związku, jedno nie wyklucza drugiego.

Gość gość
czego nie rozumiesz? nie wiesz co to erotoman i seksoholik?

Gość gość
Ja lubię jak kobieta pokaże ciała i zatańczy, a nie wstydzi się, bo ma kompleksy? I ma się nie wstydzić swojego ciała To znaczy że jestem sexholikiem? Tylko że musi być zgoda 2 stron, jak ma małe libido, no sorry.

Gość gość
gość dziś Ja lubię jak kobieta pokaże ciała i zatańczy, a nie wstydzi się, bo ma kompleksy? I ma się nie wstydzić swojego ciała To znaczy że jestem sexholikiem? Tylko że musi być zgoda 2 stron, jak ma małe libido, no sorry. x to normalne i to nie jest seksoholizm:D

Gość gość
seksoholik MUSI sie seksic z kazda jaka sie napatoczy. to choroba:P

Gość gość
Chyba tematu nie skumales. Właśnie o to chodzi ze jesteście tepi tak że się odechciewa współpracy na jakiejkolwiek płaszczyźnie... Ty o niebie a jełop o chlebie.

Gość gość
Dodam że nie chodzę na kobiety za kasę, bo mi starcza, ci co mają z małym libido to i tak odejdą albo bęndą zdradzał, że się dobrali.

Gość gość
Jedni mają dużo Energi, inni mało problemy, zdrowy i zdrowa partnerka nie ma z tym problemów.

Gość gość
Nie znam się na tym temacie, ale np żona ma małe libido, kompleksy tu brzuszek, natura robi swoje i trzeba to zakeptować, i zdrowy facet i co ma zrobić? Wiadomo będzie patrzył na inne życie jest krótkie aby zmarnować, i się ograniczać. Kobiety bierze dopiero jak już jest za póżno.

Gość gość
ha! ha! ha!

Gość gość
Ja jestem normalny :D

Gość gość
Normalni mężczyźni nie siedzą na forach dla sfrustrowanych bab ;-)

Gość gość
Tzw. "zdrowy" facet to najgorsze co może być :O i kto wymyślił to określenie, chyba roochacze którzy nie potrafią panować nad zwierzęcymi instynktami. Brak opanowania, to szczyt zdrowia :D To ja już wolę "chorego" co myśli głową tą na górze :P

Gość gość
Zdrowy mężczyzna potrafi kontrolować popęd i wytrzymać bez seksu wiele lat

Gość gość
Normalni faceci są tam, gdzie normalne kobiety najczęściej.