Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do facetów, którzy chcą mieć dziewczynę.

Polecane posty

Gość gość

Nawet ładną. Nie będziecie mieli czasu dla siebie, na swoje pasje, zainteresowania. Brak spokoju, do rodzinki na obiadek, poznawanie rodzinki ukochanej. Z********anie, fochy, i inne takie. Z czasem brak seksu, widok starzejącej się partnerki. Odpowiedzialność, jak przyjdą dzieci, albo zachorują, lub ukochana. Wszystko na waszej głowie. Dlatego sam nigdy nie miałem dziewczyny. Postanowiłem ograniczyć popędy i mieć spokój.

Gość gość
A przykładowo jak ty zachorujesz to kto się tobą zajmie? Jak sobie sam poradzisz np. z ciężkimi zakupami na stare lata? Taki prosty życiowy przykład...

Gość gość
I dlatego zakładasz te żałosne tematy na babskim forum? Bo masz takie pasje i karierę?

Gość gość
Chłopaczka miałeś? I teraz chcesz zniechęcić innych, żeby mieć kolejnych chłopaczków? A nie boisz się, że ci kiedyś hemoroid pęknie i wykrwawisz się na śmierć?

Gość gość
I dlatego zakładasz te żałosne tematy na babskim forum? Bo masz takie pasje i karierę? xxx W ogóle tu prawie tematów nie zakładam. Nie jestem żadnym od tych modeli, czy innym od tych, którzy piszą o kobietach, co lecą na jakichś tępaków. A przykładowo jak ty zachorujesz to kto się tobą zajmie? Jak sobie sam poradzisz np. z ciężkimi zakupami na stare lata? Taki prosty życiowy przykład... xxxx A po co mam się o to teraz martwić ? Wynajmę kogoś do pomocy, do gotowania i robienia zakupów za pieniądze.

Gość gość
gość dziś A to sorry, takich tematów jak ten jest mnóstwo, zlewasz się z tłem. Wszyscy jesteście tacy sami.

Gość gość
Po prostu są faceci, którzy dostrzegają wiele negatywnych stron związków z kobietami, dziewczynami. Najgorzej jest jak jest się młodym, bo buzują te wszystkie hormony. Z czasem człowiek trzeźwieje i cieszy się, że jest sam.

Gość gość
A to sorry, takich tematów jak ten jest mnóstwo, zlewasz się z tłem. xxxx Siedzę na tym forum, rzadko piszę. Takie tematy jak ten pojawiają się tutaj od czasu do czasu, sporadycznie, częściej się tutaj o pierdołach pisze. Zwyczajni desperaci i głupie trolle tutaj zakładają bezsensowne tematy.

Gość gość
A myślisz, że kobiety nie myślą podobnie? Wy się nie starzejecie nie chorujecie? Nie macie wrednych członków rodziny, którzy dokuczają kobietom? Myślisz, że życie z wami to bajka?

Gość gość
Cały czas są tutaj zakładane hejterskie tematy na kobiety, niczym się nie wyróżniasz.

Gość gość
Cały czas są tutaj zakładane hejterskie tematy na kobiety, niczym się nie wyróżniasz. xxx No są, ale bez argumentów. Jedynie, że kobiety lecą na debili, na ciacha i inne takie. Jedne te same. A kobiety nie myślą jednak tak samo, bo bardziej im zależy na związkach i małżeństwie niż facetom i możesz mnie cmoknąć w dupcie.

Gość gość
gość dziś To była tylko kwestia nacisku społeczeństwa, ale to się zmieniło, na szczęście. Chciałeś mieć dziewczynę przez długi czas, ale jej nie zdobyłeś, dlatego umarłeś w środku. Gdyby tak nie było, nie siedziałbyś tutaj i nie zakładał tematów przekonujących, że lepiej jest bez dziewczyny. Skąd wiesz? Nigdy jej nie miałeś, więc nawet nie wiesz jak to być zakochanym z wzajemnością. Byłbyś teraz gdzie indziej, szczęśliwy, nie toczyłbyś jadu tutaj.

Gość gość
Chciałeś mieć dziewczynę przez długi czas, ale jej nie zdobyłeś, dlatego umarłeś w środku. Gdyby tak nie było, nie siedziałbyś tutaj i nie zakładał tematów przekonujących, że lepiej jest bez dziewczyny. Skąd wiesz? Nigdy jej nie miałeś, więc nawet nie wiesz jak to być zakochanym z wzajemnością. Byłbyś teraz gdzie indziej, szczęśliwy, nie toczyłbyś jadu tutaj. xxxx Kiedyś chciałem mieć, może jak miałem z 16-19 lat. Byłem zakochany, zauroczony, odczuwałem te motylki, to cudowne uczucie. Fakt, miłe uczucie. Bez myślenia o seksie. Ale takie uczucie się z czasem wypala, nic nie trwa wiecznie. Przychodzi szarość dnia codziennego. I nie koniecznie byłbym szczęśliwy, z czasem mógłbym żałować, że tak byłem zaślepiony miłością i z czasem nic nie zostało. Tylko problemy i obowiązki. Brak spokoju. Byłbym teraz pewnie w innym, gorszym miejscu, bez wiedzy, którą zdobyłem przez lata samotności o świecie, i innych rzeczach. Byłbym jak szara ciemna masa . Nie mógłbym się rozwinąć, i stałbym w miejscu.

Gość gość
Gdyby tak nie było, nie siedziałbyś tutaj i nie zakładał tematów przekonujących, że lepiej jest bez dziewczyny. xxxx Gdybym miał dziewczynę, to bałbym się samotności, gdyby jej później np zabrakło, że potrzebny jest mi ktoś drugi do szczęścia, i bez drugiej połówki byłbym nieszczęśliwy. A to wszystko przez nawyk i szukanie szczęścia w drugiej połówce.

Gość gość
Szczęścia się szuka w sobie, a nie w drugim człowieku. Dzielenie życia z drugą osobą w niczym nie ogranicza, a Ty jesteś przewrażliwionym na swoim punkcie egoistą, żyjącym w swoim malutki światku. Jest wiele osób na tym świecie, które są oczytane, mądre, mają ogromne sukcesy i mają żony i dzieci, im to jakoś nie przeszkadzało w zdobyciu tego. Tylko wmawiasz sobie, że tak jest, żeby poczuć się lepiej. x Co niby ma udowodnić ten filmik? Wiesz co to ideał? Coś co nie istnieje. Każdy może mieć swoje fantazje. Widziałam już go dawno temu i komentarz tej dziewczyny, że zrobiła go dla żartu, ale nikt nie zrozumiał. Zakompleksieni faceci wylali na nią hektolitry jadu. Teraz wykorzystują ten filmik aby hejtować kobiety i udowadniać innym jakie są straszne :D x Ta Twoja dziewczyna pewnie była brzydka, ale o pięknym sercu prawda? ;) Bo Ty jesteś taki uduchowiony i ponad to :D

Gość gość
Szczęścia się szuka w sobie, a nie w drugim człowieku. Dzielenie życia z drugą osobą w niczym nie ogranicza, a Ty jesteś przewrażliwionym na swoim punkcie egoistą, żyjącym w swoim malutki światku. Jest wiele osób na tym świecie, które są oczytane, mądre, mają ogromne sukcesy i mają żony i dzieci, im to jakoś nie przeszkadzało w zdobyciu tego. Tylko wmawiasz sobie, że tak jest, żeby poczuć się lepiej. xxxx Ludzie, którzy wchodzą w związki, zazwyczaj szukają szczęścia w drugim człowieku, tylko się do tego nie przyznają :D A ja nie jestem egoistą, tylko po prostu świadomym człowiekiem i tylko tyle. Niech sobie ludzie żyją jak chcą, niech wchodzą w związki, niech wchodzą w małżeństwa, płodzą dzieci. Nic mi do tego.

Gość gość
Ja tez mialam nielatwo w jedynym "zwiazku" w jakim bylam. Fochy faceta o to ze spedzam czas na moich zainteresowaniach, nudne obiadki z jego rodzina... klotnie o swiatopoglad. Dramat. A faceci mysla, ze zwiazki z nimi to taki miod.