Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy was też denerwują tacy ludzie?

Polecane posty

Gość gość

Którzy wszystko od was kopiują? Np. wy chodzicie do jakiejś kosmetyczki, koleżanka x też chociaz chodziła do innej, wy kupilyscie sobie jakas tam bluzke- kolezanka robi to samo, wy przeszlyscie na diete azjatycka to kolezanka tez itd. tez was to wkurza?

Gość gość
To tak naprawde najlepszy komplement, ze ktos sie na tobie wzoruje. A ze nie umie tego zrobic subtelnie lub dostosowac do swojego stylu to juz zupelnie inna sprawa.

Gość gość
Bo ona cię podziwia, uważa za wzór :D

Gość gość
Dokladnie. Tez mam taka kolezanke. Zpoczatku mnie to denerwowalo, ale pozniej stwierdzilam, ze jesli mnie probuje kopiowac, to musze byc calkiem ok.. :) I pamietajcie, jak ktos Wam czegos zazdrosci, to tez sie cieszcie, bo przynajmniej wiecie, ze ma czego.. :)

Gość gość
Nie wiem, ale mnie to troche denerwuje przez brak wlasnych pomyslow. Np. kiedys obydwie nosilysmy glownie spodnie. Ja sie przestawilam od pewnego czasu i zaczelam sie ubierac bardziej kobieco np. w spodnice, kryjace rajstopy, kozaczki, plaszczyk itd. to ona zaczęła identycznie od tego momentu mniej wiecej. Albo ja np. zaczelam sobie kupować azjatyckie kosmetyki, kremy itd. to ona za chwile też zapyatla czy nie moge jej zamowic... Nie wygarnelam jej tego i nadal jestem dla niej mila bo ja lubie ale wkurza mnie brak swoich pomyslow u niej

Gość gość
bo ona potrzebuje inspiracji