Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest podejrzane czy przesadzam?

Polecane posty

Gość gość

Mój facet jakis czas był za granica. Ogolnie on nie uzywa facebooka za bardzo, tylko czasami, w kazdym razie rzadko. I popatrzylam na jego znajomych , a dodał do znajomych tylko jakiegoś gościa i jakas jedną laskę ( taka zwyczajna dziewczyna, ale niestety troche w jego typie podobna nawet troche do mnie tzn. brunetka, ciemniejsza karnacja itd.). Zaniepokoilo by was to? Nie chce mu robic jakichs scen zazdrosci ,wiec was pytam o opinie :O

Gość gość
Aha i raczej jak byl tam za granica to odzywal sie praktycznie codziennie, pisalismy wieczorami, wiec watpie zeby mnie tam zdradzal, aczkolwiek moze ja podrywal? Niby nic takiego ,ale jakos mnie to troche zaniepokoilo...

Gość gość
Jesteś paranoiczka? Jesteście razem i twój facet nie może nawet poznawać innych kobiet ? Ma zamknąć się na cały świat bo ma ciebie? Masakra.

Gość gość
Trzeba myśleć pozytywnie może ta laska to tylko koleżanka a ten gość to prezent dla ciebie do trójkąta Ale jednocześnie profilaktycznie możesz dać jej do zrozumienia, że jej wyrwiesz wszystkie kudły Niech wie kto tu jest samicą alfa

Gość gość
te co przeleciał nie dodał do faceboka