Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara97

Czy on jest mną zainteresowany ?

Polecane posty

Gość Sara97

To tak trwa to juz od jakis dobrych 2 miesiecy kiedy codziennie w szkole sie na siebie patrzymy kilka razy zdazylo sie takie glebokie spojrzenie w oczy ale poza tym nic sie wiecej nie dzieje.. jestem dosc nie smiala i nie potrafie do niego prosto z mostu zagadac... czasami tez oby dwoje takich niedostepnych udajemy i patrzac sie na siebie nie okazujemy jakis uczuc. Chcialam sie do niego usmiechnac ale nie potrafie boje sie ze tego nie odwzajemni. Moje pytanie jest czy w jakis sposob jest mna zainteresowany tylko moze tez sie tak wstydzi bardzo jak ja i nie potrafi zagadac ?

Gość gość
A co my wróżki jesteśmy ? Sama powinnaś to wiedzieć , intuicyjnie wyczuwać a nie pytać na forum obcych ludzi .

Gość Sara97
Same głupki tu nie potrafią doradzić :/

Gość gość
a ty skoro taka mądra jesteś to po co głupków o poradę pytasz hę? wstyd dziewczyno , mając 19 lat tak infantylne pytania zadajesz .

Gość gość
Same głupki tu nie potrafią doradzić :/ X No proszę , jaka ty tu pyskata jesteś a niby taka nieśmiała że do chłopaka zagadać nie potrafisz.

Gość Sara97
Szympansy mają więcej rozumu niż wy! pa!

Gość gość
No tak a ty ile go masz że sama nie potrafisz z zaistniałej sytuacji wniosków wyciągnąć ? Wygląda że mniej niż ptasi móżdżek ...

Gość gość
Myślę że jest zainteresowany i do tego nieśmiały... Tym bardziej jeśli jesteś śliczna, i mu się podobasz to go oniesmiela i być może tak działasz na niego jak słońce na termometr przez co traci całą pewność w Twojej obecnośći. Ja tak mam właśnie.