Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podrywal was ktos kiedys na siłowni

Polecane posty

Gość gość

albo wy kogos probowaliscie? Czy na silownie idzie sie wg was tylko pocwiczyc i nie zwracac uwagi na nikogo?

Gość gość
Tak, miałam taka sytuację, nie raz, z tym, że ja chodzę tam tylko poćwiczyć , a nie na podryw, mam swój plan do wykonania i nie zwracam uwagi na facetów:P

Gość gość
I wlasnie po tym widac otwartosc polskiego spoleczenstwa :D

Gość gość
Ja "zapoznalam" kilku trenerow i czasami podchodza pogadac, ale to nie podryw, raczej hm budowanie atmosfery na silowni, nie mam u nich wykupionych treningow. Wg zawsze to milej, nie jestem takim typem czlowieka, ze mam wykalkulowany plan co do minuty i musze wyjsc o danej godzinie. Lubiesobie pogadac z ludzmi. Ja nikogo nie podrywalam, bo watpie bym miala szanse, mnie tez nie, tylko kolezenskie rozmowy.

Gość gość
Chodzisz tam ćwiczyć czy szukasz pustaków?

Gość gość
Czemu zaraz pustakow? to ludzie sa albo zadbani i glupi albo inteligentni oczytani i wygladaja mizernie? Mozna isc cwiczyc ale miec oczy otwarte. nie lubicie tak po prostu rozmawiac z ludzmi?

Gość gość
gość dziś nie lubicie tak po prostu rozmawiac z ludzmi? Nie. Wolimy patrzeć na wypięte pupy ćwiczących kobiet.

Gość gość
gość dziś O rany..... a jakbys byl sam (no wiem, rzadko sie zdarza samotny facet, ale jednak), to bys sie nie odwazyl nigdy takiej zagadac?

Gość gość
To zależy od dziewczyny. Jeśli wysłałaby do mnie wcześniej na odległość kilka przyjaznych sygnałów niewerbalnych. Jakiś uśmiech, przyjazne spojrzenie to czemu nie :)