Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wakacje zagranica z dziecmi

Polecane posty

Gość gość

Drogie kafeterianki nie bardzo mam doświadczenie w tej materii więc liczę na was. Planuje wakacje 2018 wiem jest czas ale muszę odłożyć trochę i zaplanować urlop już w styczniu. Mam 3 dzieci 3 latek i niemowlęta. Gdy był jedynak wakacje spędzaliśmy w Polsce a terazmarzy nam się coś innego. I pytanie jaki kierunek wybrać? Znajoma doradza Grecję ale nigdy tam nie byłam więc niewiem. Może któraś ma jakaś sprawdzona propozycję?

Gość gość
Jak Grecję to polecam Kręte . A właściwie to wszędzie możesz jechać bo jak dobrze to zorganizujesz, to każde miejsce będzie wam przyjazne

Gość gość
POLECAM RODOS

Gość gość
Polecam włoski adriatyk. Wakacje z eurocamp. We wrześniu takie tanie wakacje masz a na dwa tygodnie możecie pojechać. Tylko dojazd na własną rękę. My właśnie jedziemy z dwulatkiem za rok we wrześniu. W sumie zależy czy wolicie full wypas w hotelu czy właśnie mobilhome na campingu.

Gość gość
zależy gdzie jedziemy teraz planujemy wyprawę do Iranu z Aliena Tours będziemy zwiedzać ten kraj w małej grupie z miejscowym przewodnikiem zobaczymy też jak wygląda życie mieszkańców bo odwiedzimy tradycyjny irański dom. Na tą wyprawę chcemy pojechać bez dzieci

Gość gość
Jak podrosna to do Disneylandu czy Legolandu, ale na razie za male, nic nie rozumieja,lepiej nad morze zeby mialy wielka piaskownice, albo do domku przy placu zabaw, byle nie.blisko lasu bo kleszcze.za granice sie tylko umeczycie