Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety chcą minety, a loda nie chcą zrobić

Polecane posty

Gość gość

To zastanawiające. Wiele kobiet bez zadnych oporów daje wylizac sobie cipkę nawet przypadkowemu facetowi, ale lodem nie chcą sie zrewanżować, bo twierdzą że to zadanie dla prostytutek, a one porządne nie będą sie poniżać. Albo mówią,że najpierw minetka, a lodzik potem, a po fakcie wykręcają się. Jak można być tak dwulicowym?Nie chcesz to nie rób, ale dlaczego facet ma ci dogadzać jak ty nie chcesz.Dlatego też rozstałem sie ze swoją byłą. Faceci nie bądzcie frajerami, róbcie minetkę tylko jak ona robi loda wam.A skoro taka porządna to czemu rozkłada nogi każdemu do wylizania?Ktoś powinien jej tam powygryzać, toby sie opamietała.

Gość gość
oj głupiś, ja jestem kobieta i nie lubie minety, w ogóle mnie to nie podnieca, a obciągać uwielbiam

Gość gość
Masz na imie Edyta?;)

Gość gość
Bo jest takie przekonanie-loda robi zdzira najgorszego sortu.On rozpina rozpor i wyciąga,ona klęczy i obciąga,on jej oczywiście się nie rewanżuje.Natomiast minetkę robi się kobiecie,na której facetowi zależy,nawet jeśli to nie jest miłość,to jakieś tam zauroczenie.Wyjątkiem są sytuacje,gdy facet robi minetę wbrew sobie,bo chce żeby mu zrobić loda,a cwaniara stawia sprawę na ostrzu noża-najpierw minetka,potem rewanż lub 69.Wtedy robi,bo nie ma innego wyjścia.Ale są to nieliczne sytuacje.

Gość gość1234543
Już ktoś to napisałał :D Robienie loda facetowi kojarzy się z czymś złym, a mineta robiona kobiecie - z czułością :D Tak w skrócie :D