Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co ma na celu takie zachowanie tesciowej? Wasze zdanie proszę

Polecane posty

Gość gość
21.15 Dobrze wlasnie jak jest taki maz, ze potrafi matce dac do zrozumienia, ze jej zachowaniew jest nieodpowiednie. Gorzej jak slodzi matce i pogarsza tylko sytuacje.

Gość gość
Tu Autorka. Moja mama nie mogla mi pomoc, bo nie mieszka w Polsce.... a mieszkania w tym samym bloku kupujemy z bratem męża a nie z teściową, ona mieszkać będzie dalej od nas, inna dzielnica. A co do tego ze mogla zostac z dzieckiem,,,nie mogla bo moj synek jak ją widzi to z rąk nam nie schodzi. Nie lubi byc sam na sam z nia a nawet jak njest obok :/ ma poltora roku

Gość gość
poza tym ona nic nam nie doklada. i dobrze. ona sama jeszcze by wziela od dzieci, niedawno chciala od kazdego po 5tysiecy na domek letniskowy dla siebie ale ostatecznie zaniecha ła

Gość gość
szczerze to ode mnie by dostala co najwyzej kopa w dope albo plaskacza w ryj

Gość gość
mnie (autorka) po prostu wkurza ze ona wryła się oglądać te mieszkania....towarzyszy jej jakies chore podniecenie jak wspomina o tych mieszkaniach. Najbardiej podkresla ze bedzie miala do nas tylko 15 minut autobusem a nie poltora h jak teraz :/ Jest wtrącalska wiec owszem jak poczuje sie zbyt pewnie to będzie porbowala ingerować w to co i jak urządzamy. Gdy zapytałam meza co mysli o tym jej chorym smsie to on na to jak zawsze: "oj tak tylko byla ciekawa" a jak mu dodałam że powinnismy uwazac bo jak pokauje doswiadczenie dasz jej palec to wyrwie rękę i bedzie nam mącić co do wyboru mebli to powiedzial: "w sumie ona dobre meble wybiera...ale nie martw sie wybierzesz sobie jakie ty bedziesz chciala" oho czyli ju z widze że będzie pod wplywem jej sugestii... a ona jest wybitnie wścibska, zamierzam jej pokazac te pokoje dopiero jak wszystko bedzie zamowione :/ Kobieta bez wlasnego zycia, uwiesza sie na tych synach i zyje ich zyciem. jak ten bardziej podatny syn postanowil wyjechac za pracą to wpadla prawie w depresje ze nie bedzie gdzie się wepchać z poradami ktorych nikt nie chce. Ona ogolnioe jest taka jak ktos opisywal wyzej: nie ma zadnych koleanek, jedyni ludzie ktorzy z nią się zadają to jej dzieci i siostra, bo to rodzina najblizsza i jakby nie ma wyjscia. Pierwsze wrazenie tez robi słabe, kogo nie spytasz ten widzi w niej dziwadlo

Gość gość
tesciowa autorki to albo a) zlosliwa jędza bez wlasnych zainteresowan, zapatrzona w dzieci i chcaca im ustawiac zycie kosztem synowych b) półgłów bez empatii o inteligencji rzędu rozmiaru buta

Gość gość
Twoja teściowa jest bardzo nirdowartosciowana a tym pójściem tam nieprosz9na pokazuje że przez chwile chce się poczuć ważna. I jeszcze ci o tym napisała by 0rzez chwile błyszczeć ze ona była a ty nie. Słabe zachowanie jak u trzylatka :/

Gość gość
wczoraj Ty masz problem nie z teściową a z sobą,jesteś bardzo konfliktową osobą bo nie widzę nic złego że matka chce widzieć jak jej dzieci będą mieszkać.Może nawet mieć dobry gust i czasem warto skorzystać albo i nie z doradzenia.Szpuntujesz już na wszelki wypadek chłopa i uważaj byś duuupy nie zmoczyła,bo faceci bywają rózni jeden posłucha drugi kopnie w zad i pojdzie bo nie wytrzyma nerwowo takich jazd. Ja też jestem żoną i mam teściową ,czasem puszczę obok ucha a czasem chętnie posłucham,wypiję z nią kawę,damy sobie uciski na pożegnanie itd ale ja nie jestem nastawiona wrogo na nikogo,ty widać lubisz mieć wroga.

Gość gość
Autorka co rusz to coś wymyśla by babie przyłożyć i szuka w internecie popleczniczek tego tematu.Czas się leczyć kobieto bo jak przyjdzie menopauza to czeka cię LUBLINIEC!

Gość gość
14:02 a ja uważam że to ty jesteś psychiczna popierając jej teściową Bo baba wie ze ona nie może przyjechać a wypisuje do niej jak to wspaniale było. Wie ze wnuk z nią nie bardzo zostanie jako babcią a wypisuje. Dziwi mnie ze nie martwi was też wscibstwo tej baby bo jak pisze autorka ta kobieta nie ma żadnych swoich spraw i tylko żyje życiem swoich dzieci próbując ingerować w ich wybory. "Jak chłop się zezli to ją pogoni (zone)" hahaha no chyba jeśli to maminsynek. ..ale wtedy to zrobi tylko autorce przysługę. Napisała ze teściowa lubi się wtrącać i ingerować. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Nie wiecie jaka teściowa była dla tej synowej wcześniej. Z własnego doświadczenia wiem ze takie zaborcze i samotne mamunie potrafią nieźle uprzykrzyc życie symowym.. Wiec rozumiem autorkę. A wy jesteście puste jak bęben i ciekawe jak wy byście cwierkaly na jej miejscu zaklamane babska :/

Gość gość
14:08 ty się tak nie zapalaj jak Żyd na widok banknotu :) Bo zazwyczaj to ci którzy u innych widzą choroby psychiczne i wysyłają ich do czubkòw, sami są chorzy psychicznie kwoko

Gość gość
Ma#z cos z deklem, tesciowa pochwaliła mieszkanie, pożałowała ze nie mogłaś byc a ty masz focha bo co? Miała nic nie pisać, iść po kryjomu, czy napisać ze chata do d**y i ze dobrze ze nie poszłaś z nimi ? Lecz sie zakompleksiona oslico

Gość gość
wczoraj 19.59 Nic nie pasuje bo jestem men Podtrzymuje swoja wypowiedz i nastepna tez byla moja

Gość gość
17:20 nie pozalowala a napisała jej żałuj ze cie nie było (choć wie ze nie mogła synowa iść ) to jest różnica. To takie chwalenie się typu "tararaa ja byłam a ty nieee hehehe " jak dziecko w przedszkolu

Gość gość
TU AUTORKA. Żałuję że w nerwach nie napisałam wszystkiego co było w przeszłości bo pewnie inaczej byście mnie oceniały. Ja uważam że jestem w pełni usprawiedliwiona z tą swoją alergią na wizyty teściowej w czymś co należy do mnie i jej syna pod jej nieobecność. A uscislajac napisze tylko tyle że mam powody bo W PRZESZŁOŚCI IGNOROWALA MNIE JAKO OSOBĘ WSPOLWYNAJMUJACA Z JEJ SYNEM. I PYTAŁA "SYNKU JAK JEDZIECIE NA WAKACJE TO JA CHCĘ PRZYJŚĆ DO TWOJEGO MIESZKANIA". do tego była zazdrosna o syna i robiła mi przytyki ze mam za słabe studia. Na święta stawiała pod ścianą syna i udawała choroby żeby tylko do mnie nie jechał . Uwierzcie mi po tym wszystkim jak słyszę "mi się podobało wasze mieszkanie żałuj ze nie bylas" to wszystkie wspomnienia wracają i zwyczajnie wpadam w gniew ! Boje się ze znów zacznie odwalac jak kiedyś zanim jej syn i ja się postawiliśmy

Gość gość
Miało być "pod moją nieobecność". I co, nadal to mnie będziecie tutaj nazywać tą złą? Ja tej kobiecie nie ufam i chce ją trzymać ma dystans bo wiem ze za aktualnym jej względnym spokojem stoi interes. Jeden syn wyjechał to z obawy ze drugi się na nią tez wypnie to udaje teraz przyjaciółkę moja. Ale poczytajcie wpis wyżej. Zawsze mnie ignorowala i chciała iść jak po swoje a to było wynajmowane za kasę jej syna i moja.

Gość gość
Na pocAtku myślałam że przesadzasz ale jak przeczytałam twój ostatni wpis to cie rozumiem. Takie teściowa są najgorsze...

Gość gość
Postaw wyraźne granice i nie obawiaj sie ze bedzie afera, tak długo bedzie fikać jak długo bedziesz na to pozwalać. Nie żałuje ze nie byłam bo jeszcze zdążę 100 razy, przynajmniej nie wchodziłyśmy sobie w drogę. Wiem, ze jest ładne bo inaczej nie chciałabym tam mieszkać. Fajnie ze teraz tam poszłaś , przynajmniej masz już zaliczone, następne oglądanie bedzie już na innych zasadach - kiedy zaproszę Itd.

Gość gość
18:38 mądry wpis. Uważam że autorka bardzo dobrze zrobiła ze odpisała teściowej na tego smsa dosadnie. Nie daj sobie wejść na głowę.

Gość gość
Chlastajace się sooooki poczytajcie wpis autorki na tej stronie a nie ten pierwszy to zobaczycie czy słusznie darlyscie na nią zaklamane mordy :///

Gość gość
AUTORKA to osoba z problemami i potrzebna jej pomoc , i nie staję tu w obronie tej niedobrej teściowej która i tak nie może nam powiedzieć swojego zdania ale jako osoba bezstronna.Bo prawda leży zawsze po środku i każda z nich ma swoją.Dlatego kobieto, pierz swoje brudne łachy we własnym domu i nie obrabiaj doopy swojej teściowej na forach gdyż my jej nie znamy a ty niekoniecznie musisz być wiarygodną. Zadaj sobie pytanie,czy wszystkim tutaj na kafie uwierzysz w to co będą pisali???? każdemu można wrobi wszystko,bo papier wszystko przyjmie.Wyluzuj,bo żyłka pęknie.

Gość gość
dziś he,he albo tekst jest tez autorki albo pisze jej poplecznica która ma podobnej wielkości móżdżek czyli mrówczy.

Gość gość
21:56 nie, ja po prostu mam taka sama tesciowa jak autorka i tez mi sie do wsystkiego wpierdzielała wiec wiem jak to jest! i nie rozumiem pustych bębnow jak wy... a piszecie zeby prała brudy w domu a komu ma to powiediuec? myslalam ze kafe jest od tego zeby sie ludziom wyzalic. ja na swoja tesciowa tez tu kiedys nadawałam

Gość gość
22:30] wyżalić się na forum?:) powiedz że żartujesz. Gdyby wszyscy chcieli tu wylewać swoje chore żale to byłby ocen plotek niekoniecznie prawdziwych. Przestań pleść głupoty.Ktoś wcześniej napisał że "prać swoje brudy we własnym domu " zgadzam się,tak postępują ludzie na poziomie. Tu można prosić o radę ale nie obrabiać tyłków.