Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj najlepszy seks po 50

Polecane posty

Gość gość

Teraz gdy dzieci poszły z domu,brak strachu o ciążę, stabilizacja finansowa, niezależność moja spowodowała we mnie wyzwolenie seksualnie, ciągła ochota próby czegoś nowego,jestem spełniona kobieta,tylko nie piszcie że zwariowałam,poprostu kocham seks i mój facet o tym wie.

Gość gość
No i kogo to obchodzi?

Gość gość Piotr 54
Jesteś wyjątkowa albo jesteś facetem podszywaczem.

Gość gość
W tym wieku to już pipa jest zrośnięta .

Gość gość
Mnie na przykład obchodzi. Miło się czyta, że po 50-ce też można prowadzić ciekawe życie w tym erotyczne. Izabel49

Gość gość
Taaaa pełne spełnienie po 50 i komu te bzdury chcesz wcisnąć?

Gość gość
A niby dlaczego nie?jeżeli ktoś dba o siebie i jest atrakcyjny i pociąga płeć przeciwną, każdy facet chciałby mieć taką kobietę i przestańcie pieprzyć że nie! W seksie dla kobiety wiek nie gra roli!to co wy robicie ze swoimi 50 letnimi żonami?brawo kobieto jestem za!

Gość gość
Żona to co innego, zdrowa, ładna.

Gość gość
Do Piotr54 nie jestem podszywaczem,jestem kobietą lubiąca seks,i mój mąż wie o tym stara się mnie zaspokoić,puki co wychodzi jemu to super.;-)

Gość gość
My w tym wieku zaczęliśmy eksperymentować.Taki młody sprzedawca mnie podrywał i dałam mu numer telefonu.Zadzwonił i bardzo nalegał na nauki seksu,że bez doświadczenia,że jeszcze nigdy nie miał w takim dorosłym seksie.Opowiedziałam mężowi i uknuliśmy intrygę....Dałam się namówić na rantkę,spacer i kolacja u mnie w domu.Byliśmy w łóżku kiedy mąż niespodziewanie wrócił...Ujeżdżali mnie do rana i umówiliśmy się że możemy TO powtarzać co jakiś czas,tak już to trwa dwa lata i jest odlotowa....polecam

Gość gość
gość dziś kobieta pięćdziesiątka to zazwyczaj "żona" a więc ładna i zadbana tak jak zapewne autorka tematu. Chciałeś zabłysnąć, a zrobiłeś z siebie błazna kompletnego. Każda pięćdziesiątka,która dba o siebie jest atrakcyjna i ładna i tak naprawdę nie ma do tego nic to czy jest żoną, czy nie ;)

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Gość gość
Normalne ! Ja też potrzebuję nawet więcej jak kiedyś :) Trzepnę sobie jak nie ma w co i tyle.