Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasz pracodawca daje wam z okazji Świąt jakies prezenty

Polecane posty

Gość gość

czy swietujecie ten czas w inny sposob w firmie? Przenosze temat z dyskusji ogolnej, moze tutaj zechce sie wypowiedziec wiecej osob. U mnie nie ma od wielu lat nic, doslownie nic, a pracodawca chyba nie widzi problemu.

Gość gość
Nigdy pracodawca mi nie dał prezentu a dwa razy ukradł prezent od klienta

Gość gość
to juz chyba nie te czasy

Gość gość
Jeszcze chciałabyś prezent od pracodawcy za to k*****enie się po kiblach, po kątach w firmie zamiast pracować?

Gość gość
Być może każdy dostanie op*****l. A tak poważnie to dostają bony ci co mają dzieci i trochę kasy dla każdego.

Gość gość
To zależy, od pracy, od finansow firmy, od ludzi ... Ja mialam w życiu różne doświadczenia. w ciągu ostatnich 5 lat mialam 3 prace. teraz od roku jestem w tej trzeciej. w tej pierwszej z tych trzech, pracodawca dawał każdemu kartkę i czekoladki dobre. jak ktoś mial małe dziecko takie do ok 2 lat ,to jakąś przytulankę malutką też. mała firma, 18 osób. w kolejnej - ponad 100 osób - kartki i w ostatnie parę dni przed wolnym stało pełno pudel z czekoaldkami, pierniczkami, byął zamówiona super dobra kawa do biura. obecnie - rok t emu jak tam zaczelam w pażdizenriku, to wlasnie w grudniu był kartki od szefowej i każdy dostał albo jakiś dobry alkohol, albo dobre kawy/czekolady (wiedziala co kto lubi). Aha - to nie w Polsce. To Szwecja.

Gość gość
Fajnie:) szkoda, ze polscy pracodawcy slabiej wypadaja :(