Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

8 letni synek powiedział że on nie chce się żenić

Polecane posty

Gość gość

Bo wg niego polki to d********** Czy powinnam zareagować? Ja jestem Słowaczką więc mnie to nie dotknęło ale takie słowa w ustach ośmiolatka....

Gość gość
mądry chłopak, ale i tak bez ślubu złapią go na dziecko

Gość gość
takie słowa w ustach 8-letniego chłopaka Cię nie dotknęły? Jesteś matką, jesteś kobietą przede wszystkim. Brak szacunku do kobiet źle świadczy o rodzicach i o jego wychowaniu.

Gość gość
Przecież to dziecko :O pewnie gdzieś to usłyszał i powtarza. Myślisz, że takie małe dziecko rozumie do końca co mowi? Ostrożniej jednak dobieraj sobie znajomych, skoro mowią takie rzeczy przy dziecku, bo dzieci powtarzają po dorosłych. Ja jak miałam 8 lat to mówiłam, że będę zakonnicą a dzisiaj jako 27 letnia kobieta jestem ateistką

Gość gość
Jak miałam 8 lat też sądziłam, ze nie chcę wychodzić za mąż bo "chłopacy som głupi!", zresztą podobnie twierdziłam w wieku 18 lat :D Dojrzałam i mi się odmieniło. Zamiast się przejmować, ze mały chłopiec nie chce się żenić ( :D ) lepiej sprawdź, kto go uczy takich słów jak d*****.

Gość gość
co za różnica czy to o polkach, czy o słowaczkach? to o KOBIETACH przede wszytskim. twój syn rośnie na małego chama i buca, a ty na to pozwalasz.

Gość gość
I super, poglądy zmieni wiem to po moi synu [obecnie 14 lat]. Jeszcze 2 lata temu chcial się wyprowadzić z domu, zamieszkać z kolegami szkolnymi. Teraz już mówi wprost, wyprowadzi się z domu w wieku 30 lat. Mam pewność, że jeszcze nie raz zmieni zdanie:D

Gość gość
super, że o kobietach mówi że są d**********?? Lecz się.

Gość gość
sama się lecz bo dziecko nie rozumie takich słów i określeń :O myslisz, że 8 latek wie co to d***** i dupodajki? myślisz, że 8 latek ma jakiekolwiek poglądy na temat kobiet? :O dzieci w tym wieku powtarzają to co usłyszą od dorosłych. Zamiast się ekscytować tym co 8 letnie dziecko mówi o kobietach, lepiej zastanów się kto przy dziecku używa takich słów :O jak ta osoba przestanie tak mówić to i dzieciak zmieni poglądy

Gość gość
No pewnie, że jak mu nikt nie wytłumaczy, że są obrazliwe to nie będzie ich rozumiał. Dlatego powinna go uświadomić, to czego mówić nie powinien. Aczkolwiek uważam, że 8 latek już doskonale zdaje sobie sprawę, że nie są to pozytywne określenia.