Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle nie mogę znaleźć odpowiedniej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Post z typu ah kolejny się żali W tym roku skończyłem 22 lata. Bycie singlem nigdy mi nie przeszkadzało dopóki nie ukończyłem 18 lat, bo pisałem z dziewczynami, które mieszkały daleko ode mnie. I wtedy sobie pomyślałem, że czas najwyższy zakończyć znajomość z dziewczynami z Daleka i znaleźć sobie dziewczynę z Warszawy bądź okolic, która będzie w moim typie. Niestety od 4 lat jest mi z tym ciężko i nie jestem w stanie trafić na tą jedyną, która będzie mi pasować. Mam konto na różnych portalach społecznościowych i pisze do dziewczyn wieku 16-21 lat z Warszawy lub Okolic, ale nawet jak napisze to albo dziewczyna nie odpisze albo jak jest rozmowa to tylko ogranicza się do mojego co słychać i wgl i koniec tematu. Poszedłem tez na studia, żeby poznać kogoś, ale też bezskutecznie, bo albo są zajęte albo nie chcą ze mną gadać cześć cześć i tyle. Wygląd i charakter też są dla mnie ważne. Powiem wam, że już nie wiem co mam z sobą zrobić.. Przez te 3 lata spotykałem się z kilkoma dziewczynami nawet pisałem, ale znajomości były od 2 tyg do 0,5 roku. Chciałbym poznać taką dziewczynę. z którą mógłbym swobodnie pogadać i nie udawać kogoś kim nie jestem, po prostu być sobą. Taką z którą mógłbym pochodzić na imprezy, pośmiąc się, pożartowąc, abym miał dla kogo żyć, a za razem żeby nie ukrywała swoich uczuć, byłą pewna siebie i wogole, żeby była dla mnie jak dobry przyjaciel. Jestem tylko ciekaw czy jeszcze takie dziewczyny istnieją, bo szczerze wątpie. A jak to jest ze mną? Wystarczy że mnie coś w niej urzeknie.... To mocno się anagzuje, a potem cierpię.... Może nie spotkałem jeszcze tej właściwej? Może nie jest mi pisana dziewczyna z woj. mazowieckiego? Jestem już w takiej ciemnicy, że czasem nic się już nie chce. Momentami mnie ogarnia taka frustracja, że aż mam ochotę wszystko rzucić i rozwalić. Nie wiem czy to jest wina tego, że jestem taki brzydki czy jestem szczupłej budowy ciała P.S Nie wiem co zrobić czy skończyć studia i dopiero kogoś poszukać. Nie chodzę do klubów bo nie przepadam, a jak poznam jakąś dziewczynę na ulicy to nie chętnie wymienia się numerami. Łatwiej mi nawiązać kontakt przez internet. Nie wiem naprawdę co już o tym myśleć. Opisałem wszystko w skrócie

Gość gość
Zapamietaj kobiety wymagają modeli z wyglądu dlatego nie możesz sobie znaleźć dziewczyny

Gość gość
no niestety. Ja takiej nie mam...