Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostałem oszukany przez towarzystwo z Radio samiec i bracia samcy, że kobiety...

Polecane posty

Gość gość

lecą na bogatych. Zapieprzałem w pocie czoła, żeby mieć kasę i żeby laski same za mną latały jak to mi było wmawiane na radiu i forum, że robią. I co? Jestem bogaty i żadna mnie nie chce do związku, ani na kochanka, żadna za mną nie lata i nie błaga o randkę. Co najwyżej chcą, żebym był ich aseksualnym kolego-bankomatem... :O

Gość gość
10 lat straciłem na to, żeby stać się bogaty, bo wmówiono mi, że wtedy same zaczną za mną latać... jestem bogaty i chuj! jak nie miałem powodzenia, tak go nie mam i teraz... :O

Gość gość
Zainwestuj kase w wygląd

Gość gość
ja chce, żeby to one mnie podrywały, bo ja ich nie umiem... :O

Gość gość
To mówie zainwestuj kase w wygląd

Gość gośćmikaaaaaa
problem jest w Tobie ,,musisz być odrobinę męski :-) kusić chociaż wzrokiem ,nie bądz jak baba oczekująca zdobycia ,mogłyby podrywać ale musi być ta iskra w tobie zachęcająca

Gość gość
Kiepska reklama :) Poza tym, jak nie zadbasz o charakter, wykształcenie i obycie, hajs Tobie w niczym nie pomoże. Ewentualnie zwabi określonego typu kobiety, na które będziesz mógł potem narzekać na rzeczonym forum.

Gość babka5/5

Marek Kotoński ma naprawdę dużo racji ogólnie co do życia, że wielu ludzi chce wycyckać innych z kasy i energii życiowej. Ale wkurza mnie, że przy komentowaniu zachowań mężczyzn i kobiet, to ciśnie bardziej po kobietach, choć niby podkreśla zrozumienie natury obu płci.

Gość gosc
Dnia 19.11.2017 o 17:23, Gość gość napisał:

10 lat straciłem na to, żeby stać się bogaty, bo wmówiono mi, że wtedy same zaczną za mną latać... jestem bogaty i ...! jak nie miałem powodzenia, tak go nie mam i teraz... 😮

no to ile zarabiasz miesiecznie?