Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę okresu, jajników, niemowląt, bycia płodną

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat. Nienawidzę go. Czuję się brudna, ponizona i śmierdząca. Nie mam bardzo silnych skurczów, ale wiadomo jakie to uczucie jak wszystko jest przekrwione i nabrzmiałe. Za to sam okres jest dość obfity. Proszę, bez pieprzenia że kiedyś będę na niego czekać, że po urodzeniu dziecka będzie mniejszy - dziecko to dla mnie temat skończony, koniec kropka, jak żyję obrzydzaja mnie niemowlęta, a ich płacz doprowadza mnie do szału, mam w planach podwiązanie/przecięcie jajowodów za granicą, jak tylko na to zarobię. Rozumiem kobiety, które chcą zajść kiedyś w ciążę, ale po jaką cholerę jest mi ten okres, skoro najchętniej własnoręcznie bym się wykastrowała? Gdyby okazało się że mam nowotwór(bez przerzutow) obu jajników, byłabym najszczesliwsza na świecie. Jeśli można by było samemu decydować o posiadaniu jajników i legalnie je usunąć, byłabym pierwsza w kolejce i poleciała na drugi koniec świata.

Gość gość
jak bardzo masz obfitą miesiączkę? może to objaw chorobowy moja mama tak miała przy mięśniakach byłaś badana pod kątem anemii?

Gość gość
Nie mam jakiejś anormalnej, powiedziałabym że nawet obfita, ale w granicach. 3-4 lata temu, jeszcze w gimnazjum, pół godziny po zmianie podpaski była cała przesiaknieta jak sie tylko da, ale to byl jednorazowy incydent.

Gość gość
Niedawno byłam badana w szpitalu min pod kątem anemii i wyniki w normie.

Gość gość
Załatw sobie tabletki anty desiret , cerazette albo spirale mirena, j I podczas stosowania tych tabletek nie ma się okresu

Gość gość
tak weź tabletki i najlepiej się otruj powinnaś pójść do lekarza to nienormalne że ci tak leci zrób sobie usg