Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowaprzyszłamama

Dobry czas na ciążę

Polecane posty

Gość anonimowaprzyszłamama

Pytanie może głupie, może zadaje je sobie wiele przyszłych mam. Mam prawie 27 i planuję dziecko. Chcę też z różnych względów zmienić pracę. I tak się zastanawiam czy dobrze robię starając się o dziecko teraz czy najpierw zmieniać miejsce pracy a potem wychowywać. Teraz mam możliwość spokojnego przejścia ciąży i urlopu macierzyńskiego, a ze wsparciem męża chciałabym się w czasie ciąży i urlopu przekwalifikować w szkole zaocznej pod nową pracę. Wiem, że mogę liczyć w kwestii opieki także na przyszłych dziadków. Wiem, że życia nikt za mnie nie przeżyje, ale może ktoś miał podobny dylemat? Co myślicie?

Gość gość
Urlop+ niemowle+ maz+ dziadkowie+ przekwalifikowanie sie =0 Burza hormonow+ niewyspanie+ zmeczenie+ karmienie piersia+ kolki+ zabkowania+ przekwalifikowanie sie =0

Gość gość
Jak wyżej. Uważam, że powinnaś zostać w miejscu w którym jesteś ze względu na fakt, że będziesz miała prawo do urlopu macierzyńskiego, wychowawczego itp. Po ponownym zatrudnieniu możesz nie mieć takiej szansy.

Gość gość
Oczywiście, że na obecnym stanowisku. W nowym miejscu zaczynając od ciążý będziesz spalona.