Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rak

Polecane posty

Gość gość

Czekam na szczegółowe wyniki badań, ale wszystko wskazuje na to, że mam raka- ziarnicę. Tak bardzo się boję komukolwiek powiedzieć. Nie wiem na co liczę

Gość gość
Odczekaj jeszcze na wyniki biopsji? Trzymaj sie. Idz do lekarza rodzinnego po leki jezeli nie mozesz spac czy jestes niespokojna. Ja popelnilam ten blad i przystapilam do leczenia kompletnie wyczerpana. Musisz spac, jesc, zajac sie terapia. To jest teraz najwazniejsze. Dasz rade.

Gość gość
Musisz powiedziec rodzinie, bedziesz potrzebowala ich pomocy.

Gość gośćSYLWIA
Ile masz lat?

Gość gość
Bardzo dziękuję za odzew. Mam ledwie skończone 18 lat, za kilka miesięcy matura... kilka tygodni temu zaniepokoił mnie ból węzłów chłonnych na szyi za każdym razem po spożyciu nawet naprawdę małej ilości alkoholu, oprócz tego od dłuższego czasu miałam wysypkę na nogach, której przyczyny nie potrafiłam zlokalizować. Oprócz tego ciągle zmęczenie, ale to tłumaczyłam dużą ilością obowiązków w wymagającej szkole. Badania zrobiłam sama, nie mówiąc rodzicom, żeby się uspokoić i wykluczyć tę opcję, bo od zawsze miałam skłonności hipochondryczne i niezliczoną ilość razy idealnie pasowały mi wszystkie objawy różnych strasznych chorób. Ale tym razem naprawdę wszystko na to wskazuje... lekarz u którego byłam nalegal na to, żebym jak najszybciej przyszła z mamą, ale zmusić mnie nie mógł- jestem pełnoletnia, a tej rozmowy tak cholernie się boję...

Gość gość
Idz z obojgiem rodzicow, to oszczedzi nerwowego opowiadania sobie jeszcze strzepkow zdan lekarza, gdyz kazde z was bedzie zdenerwowane. Ja bylam sama i to nie bylo dobre, chociaz jestem znacznie od ciebie starsza.

Gość gość
Spox, bedzie dobrze. Idz juz spac, otrzebujesz odpoczynku. ;)