Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakupoholiczka_love

16 latka a d***** a sponsoring ?

Polecane posty

Hejka . Mam pytanie ( oczywiście nie będę tego robiła ale z ciekawości chce się zapytać ) jeżeli mam 16 lat i będę uprawiała z tylko 1 mężczyzną sex za pieniądze nainaczej się nazywa to sponsoring to co się może stać. Antykoncepcja , zabezpieczenie bd ale czy opłaca się robić takie coś . Przypuśćmy osoba która nie uprawiała sexu i będzie robiła po raz pierwszy za 2300 zł za jeden sex i pieszczochy . PROSZĘ NIE BRAĆ TEGO ŻE JA BĘDĘ ROBIŁA ALE SIĘ PYTAM . Kasa u nas jest pół na pół ale dajemy rade , mam ogólnie toksycznych rodziców że nie dają mi na jedzenie ciuchy kosmetyki na wszystko mi żałują na picie jakies nie ..... . Może ktoś się wypowie . Czy warto opłaca się i jakie się ma plusy i minusy .

Czy ty zrozumiałeś/aś że ja nie będę tego robiła są dwie różne rzeczy do rozumienia robienie tego a nie robienie tego i się pytam z ciekawości XD . Przeczytaj uważnie lepiej :)

Gość gość
Czytałam. Nie masz się nad czym zastanawiać? Do szkoły nie idziesz?

Gość gość
Czy chodzi o ciebie, czy też nie to i tak kutestwo, które powinno się tepic.

Gość gość
różne choroby np. hiv i powoli umierasz albo hpv i ci wieku 20lat wycinają macicę bo masz raczysko jest wiele chorób do tego ciąża lub wywiezienie do burdelu różna przemoc np. pobicie pociachanie twarzy nożem zbiorowy gwałt itd itp.

Gość gość
Wszystko. Zachoruje, będzie wydawała 5 x tyle, żeby jakoś egzystować. Zajdzie w ciążę, zajdzie w ciążę mnoga, straci szacunek innych ludzi, będą ja ponizac publicznie, a co jak się w szkole dowiedzą? Wyrzuca, rodzice będą mieli Cię za śmiecia, nigdy im nie spojrzysz w oczy, za x lat dziecko zapyta gdzie jest tata i co wtedy powiesz? Albo będziesz usuwać ciążę u jakiegoś konowala i zrobi z Twojego ciała durszlak, tak więc jak za xx lat spotkasz miłość swojego życia i będziesz chciała założyć z nim rodzinę to nie będzie możliwe, a założymy jeszcze, że twoja miłość dowie się w jakiś tam sposób, że dawalas za kasę i cie zostawi, może też sponsor będzie chciał Cię szantazowac nagraniami i każe ci to robić z nim i jego kolegami za darmo, zrobi z Ciebie kure wke. Ja tak mogę w nieskończoność. Chcesz jeszcze jakieś przykłady?

Gość gość
Masz 16 lat czy 6? Nie wiesz czym grozi nieodpowiedzialny seks z nie odpowiednimi ludźmi? Zeszmacenie do końca życia, choroby, gwałt, burdel, pobicie, narkomania, ciąża, aborcja i brak miłości.