Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia112233

JESTEM PO ZABIEGU WCZEPIENIU IMPLANTU POZNAŃ

Polecane posty

Gość Kasia112233

Ostatnio miałam zabieg wczepiania implantu. Długo szukałam miejsca, któremu zaufam i gdzie najlepiej w Poznaniu wszczepiają implanty. Pytałam wielu znajomych, rodzinę i czytałam dużo opinii w internecie i zdecydowałam, że mogę zaufać tylko w w gabinecie sobotadent w Poznaniu. Super przyjęli mnie na wizycie konsultacyjnej, wszystko wytłumaczyli i zaopiekowali. Zrobili na mnie wrażenie jaki mają sprzęt w gabinecie 3D do idealnego planowania wszczepienia implantu. Sam zabieg wszczepiania implantu był całkowicie bezbolesny i trwał krócej niż założenie plomby! Również nie spuchłam, nie byłam obolała i praktycznie tego samego dnia mogłabym jeszcze pójść do pracy ale wiadomo że wzięłam sobie wolne na cały dzień. Potem miałam odbudowę zęba też robioną w tym gabinecie. Korona wyszła prześliczna, nie mogę teraz odróżnić jej od zwykłego zęba. A dodatkowo tym zębem gryzie się dokładnie tak samo jak swoim! Tego obawiałam się najbardziej jak to będzie ale teraz mogę wszystkich uspokoić, że jest super! Jeśli ktoś wacha się czy wszczepić implant to mogę już powiedzieć że wszczepienie implantu to jest najlepsza rzecz jaką może sobie dać. A im dłużej zwleka tym gorzej dla zdrowia pacjenta bo wszystkie zęby zaczynają się przesuwać (taką fajną animację mi pokazali która przekonała mnie abym od razu umówiła sie na wszczepnie implantu). Nie boli i gryzie się nowym zębem jak swoim naturalnym. Ja mogę polecić z ręką na sercu gabinet sobotadent sprawdzony przeze mnie. Na prawdę zrobili wszystko super i podjęłam decyzję że zmienie mojego dentystę i tam już bede się leczyła. Jeśli ktoś szuka gdzie najlepiej wszczepić implanty zębów w Poznaniu niech idzie właśnie tam

Gość gość
Ten chamski spam jest tak żałosny, że nawet nie wiem, jak to sensownie skomentować :O.

Gość gość
Ja też tam się leczę i polecam. Uważam że najlepsza klinika stomatologiczna w poznaniu http://sobotadent.pl/