Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAsia

Ile mozna czekac żeby facet sie zakochal

Polecane posty

Gość gośćAsia

Od okolo 4 miesięcy mam nowego znajomego. Kontaktujemy się głównie przez sms, czasem telefon prawie codziennie. Widzieliamy sie killa razy ze wzgledu na odleglosc. Ja zaczynam się zakochiwac a on traktuje mnie jak przyjaciółkę. Opowiada o swoich sprawach bieżących itp, slucha mnie. Oboje jesteśmy samotni. Co zrobic by zauważył mnie jako kobiete???

Gość gośćAsia
Zaczynam o nim non stop myśleć... Ale kurde on chce żebyśmy byli przyjaciolmo. Po co mezczyznie 35 letniemu taka kolezanka a ktora ewwntualnie pogada, na spacer pojdzie ale nic więcej. Ja nie rozumiem. Moze niepotrzebnie mu powiwszialam, ze mi zaczyna zależeć...

Gość Teppic   No1
To, że facet zadaje się, nawet chętnie, z jakąś kobietą nie oznacza automatycznie, że chce z nią być. Jeśli założymy, że facet rzeczywiście jest samotny, a nie po prostu sam (duża różnica), to może być to kwestia preferencji co do wyglądu, płci, stopnia zaangażowania, czy choćby uraz z przeszłości do wiązania się. Na pewno pytanie tutaj nie przybliży cię do faktycznego powodu, dla którego nie jest gotowy. O ile nie spytasz jego.

Gość gośćAsia
Jakis uraz z poprzedniego zwiazku ma. Nie wglebialam sie w to. Jest samotny napewno. Raz mnie pocalowal, po czym sie tlumaczyl i wrocilo do znajomosci takiej jak byla. Wiwc cos chyba go pociagam

Gość Skromna Ja
Co zrobic by zauważył mnie jako kobiete??? x Rozbierz się :classic_cool:

Gość gośćAsia
Pytam poważnie

Gość gość
Jeśli nie widzi w tobie kobiety to nic nie pomoże. Nawet pokazanie cycków.

Gość gośćAsia
Ale pocalowal mnie

Gość gość
4 miesiące to nie jest długo Przez tel i sms trudno kogoś poznać widział cie kilka razy trudno żeby zapałał gorącym uczuciem. Nie szuka kobiety na jednorazowy nr to chyba plus. Odnosi się do ciebie z szacunkiem Porozmawiaj z nim i zapytaj kogo szuka i jakie ma plany

Gość gość
Moja koleżanka po pół roku się zaręczyła, bo wiedzieli, że to jest to. Nie wiem jak to możliwe w ogóle.

Gość gośćAsia
Odnosi z szacunkiem, pomaga gdy coś poproszę. Szuka kobiety na stale z tego co wiem, przygody go nie interesują.

Gość gość
Poczekaj jeszcze kilka dni jak nic nie będzie mówił i działał daj sobie spokój.

Gość gośćAsia
On normalnie dalej chce sie przyjaznic. Interesuje się, zaprosił do siebie. Cos tam razmawiamy o wapolnum qyjwzdzie na weekend . Ale wszystko jakos przyjaciele. Dlatego nie rozumiem po co mezczyznie w tym wieku taka kolezanka ( z ktorej pozyyku nie ma?) Ostatnio w piatek po calym dniu pracy chcialo mu się fatygowac 70 km wieczorem zeby ze mna poprostu pospacerować i wypic herbate. Nie jest gejem. Jest normalnym qaryosciowym mężczyzną.

Gość gość
gość dziś Poczekaj jeszcze kilka dni jak nic nie będzie mówił i działał daj sobie spokój. No weź, bo przez twoje rady Asia nie wyjdzie za mąż a dobry uczciwy choć troszkę nieśmiały człowiek nie zostanie ojcem I w przyszłości w przedszkolach będą się bawić kradzionymi samochodzikami same małe dresiaste bad boye Chcesz tegooo?!

Gość gośćAsia
Ubawilam sie tym ostatnim komentarzem:)

Gość gość
Szuka kobiety do związku a z Tobą, mimo calowania nie chce przenosić relacji na wyższy poziom. To jasne autorko, że nic z tego nie będzie. Po co Ci taka "przyjaźń"? Będziesz potem z uśmiechem na ustach wysłuchiwała o jego nowej dziewczynie i o tym jaki jest zakochany??

Gość gośćAsia
Po co się ze mna sportka, po co traci czas na przyjaciolke?

Gość gość
Dlaczego traci? Ma razie ma czas, to się spotyka pogadać. To już bezinteresownie się spotkać nie można? Na siłę próbujesz dorobić do tego ideologię. Po co się oszukiwać?

Gość gość
Daj mu więcej czasu

Gość gośćAsia
Czyli poproatu bede, może się bujnie jeszcze ww mnie a jak niw to trudno. Przyjaciel z niego dobry

Gość gość
Jak uważa, że jesteś brzydka i zaniedbana to nie masz szans:P

Gość gość
3934 lata i 2 dni.

Gość gość
na razie bardzo Cie lubi

Gość Twój stary na golasa
Wyj***e Cię w kakowe oko i pójdzie dalej. Mądry chłop.

Gość gośćAsia
Ja tez go lubie i niech lepiej tak zostanie

Gość gość
Możliwe, że się jeszcze w Tobie zakocha, tylko potrzebuje czasu.

Gość gośćesmeralda
Zapomnij o tym zakochanie,to jest moment chwila,moj mąż mnie nie kicha a ja jego tez nie,jestesmy przyjaciolmi,to wspaniale

Gość gośćAsia
A jak wy sie zachowujecie jak macie sie kolegowac z osobą, którą się w was podkochuje? Ja nie potrafie, odrazu jakos ograniczam kontakt, delikatnie spławiam. A juz napewni nie kontynuuje przyjaźni z taka nowo poznana osobą.

Gość gość
a ty ile masz lat?

Gość gośćAsia
31 lat. Bylam w dlugolernim związku od 21 raku życia, który się rozpadł. No na randki chodzilam 10 lat temu wiec zapomnialam jak to jest, mozna potraktowac to tak ze stara baba bez doświadczeń- przyznaje