Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to za dziwny facet ..

Polecane posty

Gość gość

.. poznalam goscia, umowilismy sie pare razy bylo kilka wyjsc, nawet by cos z tego moglo byc, ale od koniec ostatniego spotkania kiedy odwiozl mnie do domu dal mi na "pozegananie" torebke papierowa do wyrzucenia, bo mu cos smierdzi z tego jedzeniem, ktore wczesniej jedlismy : // Ze skwaszona mina odpowiedzialam, zeby sam wyrzucil, ze po drodze chyba ma smietnik. i od tego czasu cisza, a mi juz wszystko opadlo..... :o Co byscie na moim miejscu odpowiedzieli?

Gość gość
Jakiś pedant pewnie, a auto miał wysprzątane i czyste, że poród możnaby przyjmować, czy auto to Hiundai i30?

Gość gość
Toyota ale nie wiem jaki model, i wcale nie jakies super wysprzatane, zeby nie powiedziec, ze uwalone. Zastanawialam sie przez pare chwily czy bylo cos co mu sie nie spodobalo we mnie, ze mnie tak czulym gestem obdarowal w postaci prosby o wyrzcenie smieci :o

Gość gość
Tak poważnie : Zlekcewaźył cie i poniźył ,na 1 spotkaniu dał ci do zrozumienia ile dla niego znaczysz .

Gość gość
Ciekawe, czy mu spod napleta nie śmierdzi... Idiota.

Gość gość
Przeciez napisalam, ze to bylo ktores spotkanie, ale jesli mu nie przypasowalam, to nie mogl po prostu napisac smsa, ze nie ma czasu czy cos, a nie takie zagrywki? Zreszta teraz i tak cisza, wiec na jedno by wyszlo, Raczej jestem sympatyczna i pozytywna osoba,i zastanawiam sie czy cos z glowa koles nie ma, ze sie tak zachowal. Gosc z 13:41 dzieki :) usmialam sie.

Gość gość
Ty autorko masz wszystko ok w dekielku ?Nie moglas wrzucic do smietnika przed blokiem ksiezniczko z drewna? :D

Gość gość
14:03 jesli w ten sposob na randkach traktujesz swoje wybranki, to Boze zachowaj rod kobiecy przed takimi chloptasiami. Wiesz co to jest kultura i bycie gentelmenem? No wlasnie, widac.

Gość gość
I co ?Korona by Ci ze lba spadla jakbys wziela I wyrzucila pustaczko ?

Gość gość
ciezko trafic do czegoss czego nie masz nawet to smieszne :)

Gość gość
Chłopak miał zwykłą ludzką prośbę, której spełnienia to byłby drobiazg. Ale dla królewny z drewna i tak było za ciężko. Zobaczył, z kim ma do czynienia i odpuścił.

Gość gość
Dokladnie -ja p*****le torebki jej bylo ciezko wziasc co to za dziwaczka :D

Gość gość
jesteś curvą i ty dobrze o tym wiesz :classic_cool:

Gość gość
CO ZA DZIWACZKA ZE ZGAPIA Z INNYCH KOBIET

Gość gość
no no, zlot plebsu, obroncy prawdziwej roli samca alfa :D u was w domu to matki widac robia wszystko od A do Z, a tatusiowie piffko w reku TV i jedziee w M2... :D

Gość gość
15:30 haha masakra, ty rozumiem codzien wyrzucasz kolegom z pracy torebki ze smieciami? Tak po kolezenskiej prosbie..

Gość gość
A co to za sztuka wyrzucić torebkę, jak ktoś poprosi? To jakiś wyczyn jest? Widać, że autorka ma coś z deklem.