Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ginekologa może dopisać na wizytę nfz pacjentkę ciężarna

Polecane posty

Gość gość

Witajcie jestem w ciąży pisałam do gin czy może mnie przyjąć w środę na nfz w przechodzni ktorej pracuje ale nic mi nie odpisała juz ok 5 h

Gość gość
Czy mam prawo pójść do tej doktor na wizytę nawet jak mi nie odpisze? Jutro jeszcze zadzwonię. I czy lekarz może mi odmówić? Dodam że jestem umówiona z nią na piątek prywatnie ale odkryłam ze przyjmuje na nfz 150 zł zostanie w kieszeni. Ale mam zamiar dać jej 50 zł

Gość gość
Mozesz iść ale nie musi cie wcale przyjmować .Zdecydowała się na prywatne wizyty to chodź tak jak nie to się przepisz do przychodni.

Gość gość
Nie masz prawa iść, jeśli Cię nie zapisze :) :) tzn.prawo masz, ale ona nie musi Cię przyjąć. Jesteś pacjentką jak każda inna.

Gość gość
A Ty dalej meczysz to samo? Musisz isc zapisac sie do tej ginekolog na nfz i wtedy Cie zarejestruja dopiero. Jestes w ciazy wiec jest szansa ze Cie wbija na szybszy termin.

Gość gość
Idz do przychodni w ktorej pracuje i sie zapisz a polozna Ci termin wyznaczy. To nie jest prywatna wizyta gdzie sie dzwoni na prywatny nr ginekologa! Przypuszczam, ze ma obstawione najblizsze terminy na nfz i nie przyjmie Cie, bo Ty chcesz.

Gość gość
Jak chciałam skierowanie na badania na nfz to mnie bez problemu dopisała. Byłam pewna że wypisze na szybkiego skierowanie i do widzenia a odbyła się normalna wizyta