Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

życie mi się nie ułożyło

Polecane posty

Większości w moim otoczeniu, czy to w rodzinie czy u znajomych ze szkoły życie się ułożyło i poszło dalej zgodnie z etapami w życiu, a u mnie wszystko stoi w miejscu jakby od 10 lat bez zmian. jedynie to że już nie uczę się w liceum/na studiach ale pracuje i wlasciwie to tylko jedno mam wspolnego z resztą tych ludzi wokoło. Ja jednak nie potrafie sobie uczynic z pracy hobby i sensu zycia. Czuje bezsens. Oni mają już swoje rodziny, itd. a ja nic. Jest mi bardzo z tego powodu przykro i czuję pustkę, bo nie mam nic. Nie mam w życiu tego co najważniejsze.

Gość gość
Znowu w zyciu mi nie wyszlo rowniez

Nie wyszlo mi i bardzo sie na zyciu zawiodlem. Nigdy bym nie przypuszczal ze to zycie tak sie potoczy, ze postawi mnie w takim cieniu nicosci, bezsensu i marazmu. Ze ludzie beda przechodzic obok, tylko patrzac dziwnie, czasem z poblazaniem, czasem z irytujacą litoscią, dajac do zrozumienia ze jestem nienormalny, bo w ogole jestem, jaki jestem. Ale miec to w gruncie rzeczy w doopie. I potem tworza sie takie odpady jak ten ze Stalowej Woli, albo z Kamiennej Góry, bo ludzie i swiat mial ich w dooopie.