Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nasz nowy dom

Polecane posty

Gość gość

Ktos ogląda ten serial tutaj? Wiem ze sporo osób go lubi, przeczytałam, ze ostatni dom wyremontowany w Szczytnie, co nalezał do kobiety w dwojka dzieci, jest demolowany przez sasiadów. Oblewaja sciany farba, rzucaja w okna kamieniami. Jeezu. Tylko chyba w Polandii to mozliwe. Ludzie u nas to dno i dwa metry mułłu http://wmeritum.pl/skandal-szczytnie-sasiedzi-zniszczyli-dom-wyremontowany-ekipe-programu-katarzyny-dowbor/210504

Gość gość
To okropne że ludzie niszczą nie swoje mienie,to brak kultury, ale... no właśnie zastanawia mnie fakt czemu absolutnie nikt z sąsiadów nie chciał im pomóc. Ta kobieta wydawała mi sie jakąś falszywa, no poprostu dziwna. I te plakaty i naklejki na szafkach,scianie i normalnie wszędzie...

Gość gość
ona sie chyba zadawała z jakimis złymi facetami, ze była przemoc domowa, itp ale w naszym kraju taka mentalnosc... Kiedys czytałam czasopismo DZiałkowiec. Zrobiło ono konkurs, na najlepszy ogród. Wyłoniono najładniejsza działke, był reportaz, nagroda jakas syboliczna, typu komplet nasion. Potem przeczytłam w tym samym działkowcu, ze owa naładniejsza działke ktos w nocy cała podpalił, z altaną włącznie... Wszystko spłonęło

Gość gość
Ludzie to debile i tyle.

Gość gość
A wiadomo, czy to sąsiedzi, czy po prostu głupie dzieciaki? w odcinku było chyba, że sąsiedzi prosili, czy nie da się czegoś zrobić z elewacją żeby cały dom jako-tako wyglądał. Może to ten były mąż/partner? Bazgrołów na murach pełno wszędzie, nie z zawiści a z głupoty po prostu. Pani trochę dziwna, bo "nie może pracować", bo się 18-letnią córką zajmuje - co prawda piszą, że starsza córka upośledzona - ale w programie kompletnie nie było tego widać, dziewczyna zachowuje się zupełnie normalnie i kompletnie nie rozumiem jakim niby cudem wymaga takiej opieki że nie można podjąć żadnej pracy. Nie chce mi się też wierzyć, że rodzina się odsunęła, bo jej nie mogła wybaczyć wpadki w młodym wieku. To nie te czasy, i minęło prawie 20 lat - dziwne że nie ma kompletnie nikogo życzliwego. Zawsze coś jest na rzeczy w takich przypadkach.

Gość gość
jesli jest uposledzona chocby z lekkim stopniu, to nie dziwne, ze nie moze znalezc zadnej pracy. Ja nie jestem uposledzona, bo mam iq w normie, nawet troche powyzej, ale tez mam kompletne problemy z utrzymaniem sie w jakiejkolwiek pracy, bo jestem powolna, mało przebojowa, bo tego niski wzrost, i b słabe te miękkie umiejętnosci społeczne. Często mnie zwalniano po jednym dniu. A kiedys jak pracowałam z kinie, głównie jako bileter i sprzątając popcorn, to mi nie przedłuzyli umowy, bo jestem flegmatyczna i mało przebojowa. Teraz trzeba nawet do sprzątania byc przebojowym, takie czasy

Gość dbvbdb
Profesjonalne usługi w zakresie budowy domów Warszawa oferują obecnie nieliczne firmy. Warto zachować szczególną ostrożność wybierając tą odpowiednią. http://roslandomdesign.pl/

Gość gość
Zawiść ludzka jest wszędzie ale ta pokazała swoje prawdziwe oblicze .Jest takie powiedzenie ;syty głodnego nie zrozumie ".