Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Medycyna Estetyczna, jak to jest?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Je艣li chodzi o b贸l to pewnie zale偶y od zabiegu. S膮 te偶 takie, kt贸re nie bol膮 wcale. Ja chodz臋 na powi臋kszanie ust kwasem hialuronowym i da si臋 prze偶y膰. Zabiegi robi臋 w Akademii Medycyny Estetycznej Ursyn贸w i mog臋 Ci poleci膰. Lekarze zawsze staraj膮 si臋 zminimalizowa膰 b贸l i robi膮 wszystko delikatnie, wi臋c pacjent czuje si臋 tam komfortowo.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Je艣li szukasz kogo艣 kto zna si臋 na medycynie estetycznej to odwied藕 koniecznie http://dermexpert.pl na pewno pomog膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja korzysta艂am z zabieg贸w u Dr Majewskiej http://www.drmajewska.com/ . Uwierz mi, 偶e warto! Tym bardziej, je艣li nie czujesz si臋 pewnie w swoim ciele. Z pomoc膮 laser贸w, czy peeling贸w uda艂o si臋 bardzo pozytywnie wp艂yn膮膰 na moje cia艂o. :)

Udost臋pnij ten post

Medycyna estetyczna oferuje obecnie szereg nieinwazyjnych zabieg贸w, kt贸re poprawiaj膮 j臋drno艣膰 i kondycj臋 sk贸ry, pozwalaj膮 modelowa膰 kontur twarzy i redukuj膮 przebarwienia, zamyka膰 rozszerzone naczynia, redukowa膰 blizny i rozst臋py. Wi臋kszo艣膰 zabieg贸 nie wymaga wcze艣niejszego przygotowania sk贸ry, ani stosowania znieczulenia. Bywa jednak, 偶e po wykonaniu zabiegu pojawia si臋 obrz臋k, zasinienie lub zaczerwienienie. Efekty wykonanych zabieg贸w nie s膮 permanentne - dzia艂anie wstrzykiwanych substancji ust臋puje, a nici liftinguj膮ce ulegaj膮 wch艂oni臋ciu. Wiele zabieg贸w trzeba r贸wnie偶 wykona膰 w seriach, co wymaga wi臋kszej cierpliwo艣ci. Mimo wszystko, warto zadba膰 o w艂asne samopoczucie i wygl膮d. Wystarczy niewielka pomoc, by czu膰 si臋 lepiej we w艂asnej sk贸rze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 basi贸wka
Ju偶 kilka razy korzysta艂am z takich zabieg贸w, zdecydowa艂am si臋 na powi臋kszanie i jestem z tej decyzji bardzo zadowolona, robi艂am kwasem hialuronowm w Magicznej Klinice, ceny maj膮 bardzo konkurencyjne i pracuj膮 u nich lekarze, to mnie do nich przekona艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak medycyna estetyczna i dermatologia to jedynie przychodzi mi do g艂owy https://www.camea-instytut.pl/. Dodam tylko jeszcze, 偶e niekt贸re zabiegi lekarz dermatolog oraz lekarz stomatolog przeprowadza w ramach kontrakt贸w z NZF. Bardzo polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Grunt to dobry lekarz, kt贸ry wykona zabieg tak, jak trzeba. Ja chodz臋 do dra Miga艂y, to 艣wietny specjalista, kt贸ry dba o efekt finalny, ma du偶y zmys艂 estetyczny, co jest bardzo wa偶ne. Przyjmuje w Klinice Sfera, http://www.klinikasfera.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elenkaa
ja te偶 jestem zdania, 偶e najwa偶niejsze jest by wybra膰 si臋 do salonu, gdzie pracuj膮 przede wszystkim do艣wiadczeni specjali艣ci. Jak mieszkacie we Wroc艂awiu to warto wybra膰 si臋 na konsultacj臋 do salonu COCO-TIME http://www.coco-time.pl/zabiegi . Bardzo rozbudowana oferta zabiegowa, korzystne ceny i mi艂a atmosfera.

Udost臋pnij ten post

Z medycyny estetycznej warto korzysta膰 majac jakie艣 problemy z wygl膮dem, np. pop臋kane naczynka lub znamiona. Ja pozbywa艂am si臋 sporej pop臋kanej 偶y艂ki na twarzy zabiegiem http://bodycareclinic.pl/oferta/zabiegi/zamykanie-rozszerzonych-naczyn-na-nogach-i-twarzy-2/ i jestem mega zadowolona bo oby艂o si臋 bez ci臋cia a 偶y艂ka znikn臋艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli chodzi o medycyn臋 estetyczn膮 to polecam szczerze zabiegi w Luxmedzie w Lublinie. Ceny w por贸wnaniu do warszawskich du偶o ni偶sze, a poziom wykonywanych us艂ug na prawd臋 zadowalaj膮cy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mia艂am problem z bardzo obwis艂ym biustem po dw贸ch ci膮偶ach. Latami cierpia艂am z powodu tego co mia艂am ....bo raczej piersiami nie mo偶na by艂o tej obwis艂ej sk贸ry nazwa膰. W ko艅cu zdecydowa艂am si臋 na korekt臋 w www.drchecinski.pl i przyzna膰 si臋, 偶e straci艂am 15 lat 偶ycia w cierpieniach...mog艂am to zrobi膰 od razu. Teraz zaczynam nowe 偶ycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Je偶eli interesujecie si臋 medycyn膮 estetyczn膮 i chcecie si臋 ni膮 zajmowa膰 to polecam wam zajrze膰 na stron臋 https://medica.edu.pl/szczecin/szkola-medycyny-estetycznej/o-szkole-medycyny-estetycznej Jest to 艣wietna szko艂a medycyny estetycznej, kt贸ra znajduje si臋 w Szczecinie.

Udost臋pnij ten post

Ja korzystam i uwa偶am, 偶e to czy nie boli, czy efekty s膮 艂adne, zale偶y przede wszystkim do kogo trafisz. Jestem z Krakowa i powiem szczerze, 偶e by艂am ju偶 u kilku lekarzy, bo je艣li medycyna estetyczna to tylko lekarz. Wsz臋dzie by艂o bezpiecznie i w miar臋 bezbole艣nie, ale efkety by艂o r贸偶ne. Mi zale偶a艂o przede wszystkim na naturalno艣ci. Dopiero jak trafi艂am do SCM estetic do dr Joanny Su艂owicz zobaczy艂am co to znaczy dobry fachowiec w tej dziedzinie. Pani doktor dok艂adnie diagnozuje problem, ocenia stan sk贸ry i dobiera r贸 zne metody,cz臋sto je 艂膮czy tak, aby efekty by艂y jak najlepsze i najbardziej naturalne. jestem tam cz臋stym go艣ciem, ale dzi臋ki temu nie stosujemy tylko kwasu hialuronowego, a robimy szereg r贸偶nych drobnych zabieg贸w i przez to wygl膮dam dobrze, ale nie sztucznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agata

Mo偶e zajrzyj sobie na www.sthetica.pl/. Korzysta艂am z ich oferty w zakresie usuwania tkanki t艂uszczowej, efekty 艣wietne, ceny dobre. Maj膮 szeroki zakres us艂ug wi臋c pewnie co艣 dopasuj膮 do Twoich potrzeb.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Po艣wiatowskaxx

E S T E L L skarbie, to jest klinika sztos nad sztosami, zrobi膮 ci tam wszystko bezproblemowo. Oczywi艣cie nie ma co przesadza膰 z operacjami plastycznymi 偶eby nie zrobi膰 z siebie lalki, ale jak ju偶 rozwa偶asz co艣 zrobi膰, to najlepiej tam. Zrobi艂am sobie mezo i mega mi ul偶y艂o :3

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Trela

Je艣li masz jaki艣 problem, z kt贸rym sobie nie radzisz albo si臋 go wstydzisz, to pewnie 偶e warto. Ka偶dy powinien zadba膰 o sw贸j wygl膮d w taki spos贸b jaki jemu odpowiada. Ja osobi艣cie odwiedzam Moja Estetyka w Rzeszowie od paru lat i jestem zadowolona za ka偶dym razem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magda

Mia艂am wykonywan膮 jak膮艣 najnowsz膮 mezoterapi臋 w Estetice (tylko tej na s艂awkowskiej), takim pistoletem kt贸ry zasysa sk贸re. PAni emnie znieczuli艂y ale zrobi艂y te偶 "test" w miejscu gdzie nie by艂o tego kremui by艂o to naprawde zno艣na. Efekty no-mega :) zw艂aszcza tak do 2 tygodni po

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madonka

Ja mam swoja sprawdzon膮 klinik臋聽plastyczna.med w 艁odzi聽聽w kt贸rej poprawiam sw贸j wygl膮d. Ostatnio u dr 呕ukowskiej poprawialam ksztalt nosa ktory od lat mnie draznil. Teraz mam 艂adny zgrabny nosek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marta

Polecam Ci si臋 przejecha膰 do Katowic i um贸wi膰 na wizyt臋 z doktor Izabel膮 Lenartowicz. Bardzo pomog艂a mojemu bratu, kt贸ry boryka艂 si臋 z ogromnymi przebarwieniami po tr膮dziku. Wygl膮da艂 strasznie, a po paru zabiegach po przebarwieniach nie zosta艂o prawie ani 艣ladu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Innga65

W pewnym wieku med. estetyczna jest ju偶 wybawieniem i wype艂nianie zmarszczek 馃槈 Ja mam poprawiony kontur brody i lini臋 marionetki kwasem Restylane.聽

Udost臋pnij ten post

powiem tak: co do doboru zabieg贸w to powinien decydowa膰 ju偶 sam lekarz. Nie mo偶na i艣膰 do kliniki i powiedzie膰 "chce to to i to". Potrzebny jest wywiad, badanie... Lekarz wie najlepiej co si臋 sprawdzi na danej sk贸rze. tak przynajmniej jest w Demeter na Bia艂ostockiej gdzie chodz臋 i zawsze wychodz臋 zadowolona z efekt贸w 馃檪

Udost臋pnij ten post

Wszystko zalezy od tego聽 jaki zabieg masz wykonywany, jakim preparatem s膮 miejsca mniej i bardziej bolesne, cz臋sto zale偶y te偶 od twojej kondycji zdrowia, i najlepiej jest si臋 rozlu藕ni膰 podczas zabiegu wtedy mniej odczuwasz zabieg :).

Udost臋pnij ten post