Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Czy zycie ulozylo sie wam tak jak tego chcieliscie?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Czy zycie ulzylo sie wam tak jak tego chcieliscie? Ale tak szczerze... bo mi nie do konca... myslalam ze w wieku 25 lat bede miala meza i dziecko, zbliza sie 30tka a kogos z kim moglabym stworzyc dobra rodzine na horyzoncie brak... Z praca tez nie jest tak jakbym chciala, bo z powodu choroby musialam przerwac studia... Jednak zycie pisze swoje wlasne scenariusze, niekoniecznie kolorowe...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Nie ale nie mam o to pretensji do nikogo jak rowniez nie wymagam nic.Takie zycie.Jeden ma wszystko a drugi nie bedzie mial nic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
16.41 ja tez nie mam do nikogo pretensji. Tak juz jest, ze jedni maja troche wiecej szczescia i np. trafia na odpowiednia osobe, a inni szukaja, szukaja i nic. Na zdrowie tez nie do konca ma sie wplyw... zycie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pod wzgl臋dem naukowym i zawodowym (czyli co zale偶a艂o tylko ode mnie) to tak. A pod wzgl臋dem uczuciowym nie. M臋偶czyzna, kt贸rego kocha艂am, bratnia dusza, przy kt贸rym czu艂am, 偶e to ten, wr贸ci艂 do by艂ej, kt贸ra ci膮gle miesza艂a.. a ja mam 25 lat, jestem sama i nie mam ochoty ju偶 nawet nikogo poznawa膰.. boj臋 si臋, 偶e nikt ju偶 nie wywo艂a we mnie takich emocji, co tamten, 偶e tak ju偶 nie pokocham... :( a ona jest z nim szcz臋艣liwa, cho膰 mi go odbi艂a. Jak wida膰- szcz臋艣cie nie dla wszystkich jest pisane, ale tylko dla wybra艅c贸w...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 z Pary偶a
Lepiej! :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gosc z paryza, to gratuluje...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam 25 lat i my艣la艂am, 偶e w tym wieku b臋d臋 ju偶 m臋偶atk膮 z jednym dzieckiem (do 30stki chcia艂am dw贸jk臋). Tymczasem zakocha艂am si臋 do granic w kim艣, z kim przez 2 lata nie mog艂am doj艣膰 do 艂adu. Teraz od roku jeste艣my par膮 ale o 艣lubie on jeszcze nie my艣li. Wierzy艂am te偶 偶e do tego wieku b臋d臋 mia艂a stabiln膮 prac臋 na dobrych warunkach (8-16 偶eby mie膰 czas na gotowanie,sprz膮tanie, dbanie o ognisko domowe), a u mnie w ma艂ym mie艣cie mog臋 i艣膰 do sklepu albo fabryki wi臋c nie mam sta艂ej pracy tylko sprzedaje swoje teksty na umow臋 o dzie艂o :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
25 lat... to jeszcze cale zycie przed Toba, wszystko jeszcze mozesz poukladac...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
teoretycznie tak, ale ju偶 czuje si臋 ,,op贸藕niona'' wzgl臋dem plan贸w i marze艅, przez to jestem sfrustrowana, o wszystko czuj臋 presj臋. Jednocze艣nie czuj臋 偶e nie mam przestrzeni do manewru, facet nie chce bra膰 艣lubu p贸ki co, normalnej pracy znale藕膰 nie mog臋 od 3 lat a wyprowadzka z powod贸w rodzinnych nie wchodzi w gr臋. Zwi膮zane r臋ce i bierne czekanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I tak i nie. Ale ju偶 mi to oboj臋tne tak naprawd臋. Mog艂aby mi zaraz ceg艂a na 艂eb spa艣膰 nawet i si臋 nie obra偶臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie do ko艅ca, ale w najwa偶niejszej kwestii mam to czego chcia艂am. Tyle 偶e to okaza艂o si臋 nie takie r贸偶owe jak my艣la艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie do ko艅ca. W sumie nie mam powodu do narzeka艅. Mam dom,rodzin臋, prac臋. Jednak uczucie niespe艂nionej mi艂o艣ci wci膮偶 we mnie siedzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przez l臋k i kompleksy, nie艣mia艂o艣膰, strach przed lud藕mi - zupe艂nie nie co艣 mnie wci膮偶 blokowa艂o, a zapowiada艂am sie dobrze brak ojca, brak wpojonych zasad, jakiego艣 szkieletu 偶ycia, jakiego艣 wzoru ale uwa偶am, ze jeszcze dam rad臋, jak si臋 pozb臋d臋 tej blokady to moge sama siebie zaskoczy膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
19,12 mam podobnie, sami sobie jestesmy czesto wrogami przez zanizona samoocene, przegapilam przez to chyba kilka szans. Ale fajnie, ze jestescie tu szczere, szczerzy, bo w prawdziwym zyciu wiadomo, kazdy probuje sie pokazac z tylko najlepszej strony i czlowiek ma wrazenie, ze sam gdzies z tylu zostal...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam tez takie poczucie niespelnienia, ale nie wiem skad sie to bierze i jak sie tego pozbyc...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie do ko艅ca. M臋偶a i dzieci nigdy nie planowa艂am. Je艣li chodzi o wykszta艂cenie, to mog臋 powiedzie膰 偶e u艂o偶y艂o si臋 tak jak zaplanowa艂am albo i lepiej :) Natomiast je艣li chodzi o prac臋, to ju偶 nie jest tak kolorowo. Dosta艂am prac臋 o kt贸rej marzy艂am, kiedy jeszcze ko艅czy艂am studia. Niestety trafi艂am w pracy na osob臋, kt贸ra skutecznie podcina mi skrzyde艂ka i uniemo偶liwia mi rozw贸j. Na dodatek zachorowa艂am i moja przysz艂o艣膰 w og贸le stan臋艂a pod znakiem zapytania :( I tak sobie my艣l臋, 偶e w 偶yciu mo偶na sobie planowa膰 ale i tak na pewne sprawy nie mamy wp艂ywu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mi sie nie ulozylo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dokladnie, na pewne rzeczy wplyw mamy, a na inne juz nie. Chyba chodzi w zyciu o to, by zmieniac to na co mamy wplyw, a to na co nie mamy akceptowac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W wieku 22lat by艂am zareczona, przygotowywa艂am si臋 do 艣lubu i wszystko si臋 za艂ama艂o z jego winy. I ca艂e szcz臋艣cie! Studiow niestety te偶 nie sko艅czy艂am z w艂asnej g艂upoty, tzn zbyt lekkiego p9dejscia do tematu. I przed 30 nie mia艂am wykszta艂cenia ( papierka) i partnera, z kt贸rym chcia艂abym za艂o偶y膰 rodzin臋. Od razu po 30 wiele si臋 zmieni艂o. Teraz mam 38lat, jestem szcz臋艣liwa w ma艂偶e艅stwie, mamy dwoje dzieci, studia sko艅czy艂am, jestem specjalist膮 w swojej dziedzinie. Tak sobie my艣l臋, co mi pomog艂o, da艂o kopa do dzia艂ania? Pokona艂am sw贸j najwi臋kszy kompleks: brzydkie, ciemne, troch臋 krzywe zeby. Zainwestowa艂am w to wtedy du偶e pieni膮dze, ale byl9 warto. Zacz臋艂am si臋 u艣miecha膰, 偶y膰 pe艂ni膮 偶ycia. Polecam tym, kt贸rych co艣 blokuje, czasem trzeba najpierw zrobi膰 cos5fla siebie, by siebie pokocha膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oooo. fajny wpis

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I tak i nie, mam pewien niedosyt i poczucie niespe艂nienia pod zawodowo i uczuciowo. Ale generalnie nie najgorzej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak chodzi o wykszta艂cenie wszystko zgodnie z planem. Dosta艂am si臋 na to, co chcia艂am, sko艅czy艂am. Z prac膮 ju偶 by艂o r贸偶nie. Wysz艂am za m膮偶, urodzi艂am c贸rk臋 i zosta艂am wdow膮. Moja rodzina jest do艣膰 pechowa, najcz臋stsze imprezy to niestety pogrzeby. Choroby, nieszcz臋艣cia nas nie opuszczaj膮 i teraz wiem, 偶e najw偶niejsze jest zdrowie. Poza tym jak nie zostaniemy niezawinion膮 ofiar膮 wypadku, napadu, kradzie偶y te偶 dobrze. Jedyne, co od nas zale偶y to nauka i 偶eby g艂upio nie wydawa膰 pieni臋dzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam 24 lata (prawie 25) i idzie mi nie藕le. Wiele rzeczy nie jest tak jakbym chcia艂a, ale zdaj臋 sobie spraw臋, ze za du偶o oczekuj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam 27 jestem na rezydenturrze z kardiologii, wi臋c zawodowo wysz艂o idealnie. Partnerki nie mam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 szaarriikkkkk
nie wiem co bedzie jutro i to jest piekne...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie bo o wszystko musialam w zyciu sama walczyc a i tak c***a mam. Prace mialam c*****a ale za grosze i poltora godziny do pracy dojezdzalam w jedna strone.Podupadlam na zdrowiu kilka razy wyladowalam w szpitalu psychiatryku na depresje nerwice lekowa zaburzenia osobowosci pogranicze uposledzenia umyslowego schizofremie paradoinalna.Od zawsze jestem sama niewyszlam zamaz brak dzieci meza.Rodzice moi sa po rozwodzie po rozwodzie rodzicow nieutrzymujemy kontaktu z zadna rodzina ani z moim ojcem.Nigdy niemialam kolezanek przyjaciol znajomych faceta nigdzie nie chodzilam nigdzie zapraszana niebylam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie.Maj膮 najwi臋ksz膮 mi艂o艣膰 przymkneli na 15 lat.Teraz wyszed艂 a ja mam ju偶 dzieci i m臋偶a. Nie zmieni臋 tego.I nie b臋d臋 pr贸bowa膰, ale czasem my艣l臋 co by by艂o gdyby

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
R贸wnie偶 NIE. Zmarnowa艂em sobie kilka lat 偶ycia z fa艂szyw膮, dwulicow膮 kobiet膮 kt贸ra nie do艣膰 偶e na艂ogowo k艂ama艂a (u niej to rodzinne) na ka偶dym kroku to jeszcze mnie wyka艅cza艂a psychicznie i zostawi艂a trwa艂y 艣lad, uraz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
21:01 to d艂ugo z ni膮 trzymales jam latami cie wykanczala

Udost臋pnij ten post