Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

urodzilam dziecko i sama sie nim zajmuje bo maz pracuje w korporacji do wieczora

Polecane posty

Gość gość

Przyjeżdża z pracy codziennie o 19 a w weekendy tez nie ma czasu oprócz niedzieli,bo w soboty załatwia sprawy na które nie ma czasu przez tydzień. Wiem,ze dobrze zarabia,ale czasem mam dosc..wolalabym zeby byl w domu z nami.. Dodam,ze nikt mi nie pomaga przy dziecku bo mieszkam daleko od rodziny. Ma tak ktoras z was?

Gość gość
Tak,a nawet gorzej, bo mam dwoje. Niemowlaka i dwulatka. Nikt mi nie pomaga mimo,że rodzina ma do mnie jakieś 10-15minut drogi. Jedynie jak mam szczepienie młodszego, to ktoś mi zostanie ze starszym na godzinę. A tak wszędzie targam ze sobą dzieci. Maz wraca wieczorami jak juz dzieci są wykapane,nakarmione i śpią. Jedynie tyle,ze ma wolne weekendy to wtedy jest mi lzej. Żyje w oczekiwaniu na weekend.

Gość gość
Mam gorzej bo mój słabi zarabia i jak jest w domu to muszę prosić o pomoc a i tak zawsze jej nie dostanę...

Gość gość
Dlatego jesteście cudowne, bo tyle same osiągacie, walczycie z przeszkodami dnia codziennego, wszystko na waszej głowie a wy dajecie rade. Jesteście niesamowite dziewczyny. Poświęcacie swoje życie dla życia i wychowani następnych ludzi. Nie poddawajcie się i głowa do góry. Tylko pewnie nie jest to łatwe znając życie, i chciałybyście żeby ktoś was czasem wyręczył.

Gość gość
Przed narodzinami dziecka pracował mniej?

Gość gość
Ja tez w tyg. sama z corka.O tyle dobrze ze pracuje, corka juz chodzii do szkoły ale tez wraca o 21 a nawet 23.W weekendy jest w domu. a zarabia grosze.

Gość gość
kiedyś prawie żaden chłop nie zajmował sie dzieciakami i jakoś było. albo forsa, albo czułe piertolenia i trzymanie za rączkę

Gość gość
dziś następne dziecko zrob za 2 lata i narzekaj dalej m

Gość gość
Następne kury domowe dla których mnożenie się jak króliki to jedyna atrakcja

Gość gość
Haha, dobre.

Gość gość
A co, żeby się zająć jednym dzieckiem potrzabujesz całej ekipy pomocniczej? . Weź sie nie ośmieszaj.

Gość gość
Tak jak ktos napisal Poswiecilyscie wlasne zycie dla zycia kolejnych ludzi Wasz wybor,wiec zasisnac zęby i do przodu Byleby faktycznie wiecej dzieci juz nie plodzic..

Gość gość
Haha:)ambitnie..siedzenie w domu z dzieckiem całe dnie

Gość gość
Mąż tam pewnie obraca koleżanki na biurku:)

Gość gość7677
Współczuję.... Ale nie autorce! Tym wyzej, ze maja tak puste glowy :)