Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

my Polacy jesteśmy uważani za gorszych za granicą

Polecane posty

Gość gość

witajcie.postanowilam napisac tutaj poniewaz juz nie pierwszy raz przekonalam sie ze my polacy jestesmy uwazani za gorszych za granicą. często słyszy sie ze my Polacy jesteśmy uważani przez Niemców i inne zachodnie kraje za gorszych, tak nam sie odwdzięczają za to że ciężko pracujemy za granicą

Gość gość
na przykład ja dzisiaj mialam taka sytuacje ze koleś który mnie wcześniej podrywał (pół Turek pół Niemiec) olał mnie po tym jak do sklepu przyszła jakaś wytapetowana Niemka piepszona blondyna która zachowywała się jakby chciala zeby on ją zerżnął

Gość gość
a on na jej widok olał mnie kompletnie

Gość gość
(nie zależało mi na tym aby on mnie podrywał, nie lubie tych wszystkich Turów i innych brudasów

Gość gość
22:04 Gdybym była Niemcem też nie szanowałabym Polaka. -Za co miałabym go szanować? -Czy za to że Polak godzi się na to , by w jego ojczyźnie rządził Rosyjski wywiad-(cały rząd opozycyjny partia PO i odłamy) który działa na zgubę suwerenności kraju. Naprawdę uważasz że tak głupi naród zasługuje na szacunek. Odzyskamy ten szacunek pod warunkiem że będziemy się trzymali prawicy przez długi długi czas, dopóki nie rozliczymy i nie oczyścimy Polski oraz odzyskamy to czego nie nie znamy-WOLNOŚĆ!

Gość gość
!!!!!!!!!!!!!!!!) dlaczego my Polacy jestesmy uwazani

Gość gość
Nie da się kochać a nawet lubić oraz szanować niewolników i przegrańców ! Tylko zwycięzcy są kochani,podziwiani i kochani!

Gość gość
przez Niemców za gorszych od Niemców??

Gość gość
takie traktowanie Polaków

Gość gość
22:16 Dokładnie tak! Kocha się zawsze wygranych! Przegranych się zlewa i nie szanuje się ich. Dobrze gadasz! Przed Polakami wielkie wyzwanie. Interesować się politykami i polityką-bo to dzięki politykom i polityce mogą poczuć się wygrani. Niektórzy z nich powinni siedzieć w więzieniach i jest to sprawa bardzo ważna! Tysiące Ton odpadów chemicznych z zachodu gromadzonych za komunistycznych rządów PLATFORMY OBYWATELLSKIEJ I MILIONY INNYCH ZBRODNI interesujcie się tym co się dzieje a będziecie mieli właściwe poglądy na ważne sprawy. HANDEL ŻYWYM TOWEREM MAFIJNE UKŁADY W CAŁYM PAŃSTWIE.